قالب وردپرس درنا توس
شربت آلو
شربت آلو

خاصیت شربت آلو

      خاصیت شربت آلو 

  •  نسخهٔ دیگری از شربت آلو که برای ورم حاد غشای مغزی (مننژیت ) مفید است.

  •  نحوه تهیه شربت آلو

آلوی سیاه ۲۰۰ گرم، آلو بخارا ۲۰۰ گرم، تمرهندی که از پوست و دانه و الیاف جدا شده باشد ۲۰۰ گرم، همه را یک شب خیس کنند و صبح صاف نموده و ۷۵۰ گرم ترنجبین را خوب تمیز کرده و با آن مخلوط و یک جوش بدهند و صاف کنند و صاف شده را در ظرفی به قوام آورند. هر بار CC ۶۰ از آن را در یک آبمیوه مخلوط کرده و مصرف کنند.

مطلب پیشنهادی

واکنش در برابر ام اس

واکنش های متفاوت به موضوع بیماری ام اس

واکنش های متفاوت به موضوع بیماری ام اس   «نباید این طور می شد» این، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *