شربت آلو
شربت آلو

خاصیت شربت آلو

      خاصیت شربت آلو 

  •  نسخهٔ دیگری از شربت آلو که برای ورم حاد غشای مغزی (مننژیت ) مفید است.

  •  نحوه تهیه شربت آلو

آلوی سیاه ۲۰۰ گرم، آلو بخارا ۲۰۰ گرم، تمرهندی که از پوست و دانه و الیاف جدا شده باشد ۲۰۰ گرم، همه را یک شب خیس کنند و صبح صاف نموده و ۷۵۰ گرم ترنجبین را خوب تمیز کرده و با آن مخلوط و یک جوش بدهند و صاف کنند و صاف شده را در ظرفی به قوام آورند. هر بار CC ۶۰ از آن را در یک آبمیوه مخلوط کرده و مصرف کنند.

telegram

همچنین ببینید

تهیه انواع خورش ها

13توصیه ی آموزشی – کاربردی در طبخ و توزیع غذا

13توصیه ی آموزشی – کاربردی در طبخ و توزیع غذا   گزارش های موجود حاکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *