قالب وردپرس درنا توس
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خانم های خانه دار ، نگهداری مواد غذایی در داخل یخچال را بدانید
نگهداری مواد غذایی در داخل یخچال
نگهداری مواد غذایی در داخل یخچال

خانم های خانه دار ، نگهداری مواد غذایی در داخل یخچال را بدانید

 خانم های خانه دار ، نگهداری مواد غذایی در داخل یخچال را بدانید 

 

 

نگهداری پنیر در یخچال

پنیرهای نرمتر ماندگاری و طول عمرشان کمتر از پنیرهای سفت است. شما میتوانید پنیرهای سفت مثل پنیر سفید و پنیرهای سوئیسی را پس از باز کردن در آنها، به مدت ۳ تا ۴ هفته در یخچال نگهداری کنید. پنیرهای نرم، مثل پنیرهای پر چرب را تنها به مدت یک هفته میتوانید در یخچال نگهداری کنید.

برای اینکه از سالم بودن پنیر اطمینان کامل حاصل کنید، میتوانید به تاریخ تولید آن نگاه کنید. اما بهترین روش این است که پنیر را امتحان کنید، یعنی دقت کنید و ببینید آیا کپکی برروی آن وجود داردیا خیر۔ شما میتوانید دوام و ماندگاری پنیر را قبل از اینکه آن را در یخچال نگهداری کنید، افزایش دهید، یعنی حفاظ پلاستیکی روی پنیر را که محکم برروی آن کشیده شده است بردارید و پنیر را در کاغذهای موم دار قرار دهید و آن را کاملاً با کاغذ بپوشانید.

شما میتوانید پنیری را که برروی آن کپک وجود دارد مصرف کنید، اما باید در اینمورد خیلی دقت کنید. با چاقو، سطحی را که با کپک پوشیده شده است ببرید و سعی کنید چاقو را تمیز نگه دارید تا از گسترش و افزایش کپک خودداری کنید و سپس آن را مجدداً با مقداری از کاغذی که به موم آغشته است، بپوشانید

نگهداری تخم مرغ در یخچال

تخم مرغها را میتوانید حداقل به مدت ۳ تا ۵ هفته در یخچال نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که تخم مرغ ها را حتی اگر یک جای مخصوص و مجزا برای آن دارید، در قسمت جلوی یخچال قرار ندهید. اگر آنها را در جلوی یخچال قرار دهید، خیلی سریع تر فاسد می شوند.

تخم مرغ، شیر و مواد غذایی خام مثل ماهی، گوشت قرمز و مرغ رادر قسمت عقب یخچال قرار دهید. برای این که قسمت عقب یخچال سردتر است و باکتری در جایی که درجه حرارت پایین و فضا خنک تر است کمتر رشد میکند. عقب، یخچال معمولاً خنک ترین و سردترین قسمت یخچال شماست. بنابراین بهتر است مواد خوراکی را که میخواهید تازهتر بمانند، در آن جا نگهداری کنید.

شما می توانید مواد خوراکی مثل کره را در جلوی یخچال که گرمتر است نگهداری کنید. کره، بطری آب و سایر نوشیدنیهایی که در آن باز است کمتر مستعد فاسد شدن هستند و با دمای یخچال هیچ گونه مشکلی ندارند.

نگهداری باقیمانده غذاها در یخچال

شما می توانید باقیمانده غذاها را به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید. مرغ، سالاد، ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماریهایی که از طریق غذای فاسد منتقل می شود، در داخل یخچال بگذارید.

هرگز باقیمانده غذاها را در آشپزخانه نگهداری نکنید و سریع آن را در یخچال قرار دهید. به این دلیل که هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش می دهد. برای مواد خوراکی که حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال می کنند، مثل سالاد ماکارونی و غذاهایی نظیر غذاهای چینی با حجم زیاد را به جای اینکه درداخل یک ظرف بزرگ بریزید، آن را در داخل چندین ظرف کوچک قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید. با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یکنواخت غذا را خنک می کند.

برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید، به دلیل آن که سرمای یخچال به صورت کامل و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی کند، خطر اینکه باکتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است.

مطلب پیشنهادی

علل بروز اهنجاری های فکی و دندانی

تاثیر عوامل محیطی بر ناهنجاری های فکی و دندانی

تاثیر عوامل محیطی بر ناهنجاری های فکی و دندانی   -عوامل محیطی عنوان کلیه عواملی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *