خربزه و طالبی یکی از بهترین میوه های تابستانی / قسمت اول


خربزه  و طالبی یکی از بهترین میوه های تابستانی  / قسمت اول

خربزه  و طالبی یکی از بهترین میوه های تابستانی

 

خربزه و طالبی

خربزه و طالبی خربزه سرشار از ویتامین های A و C و سلولز است ولی ازلحاظ مواد نوعی از آن که معروف به گرمک است خنک و ملین بوده و برای گرمک عطش و تشنگی را در تابستان تسکین میدهد. اشخاصی که بیماری دیابت دارند.  باید از مصرف خربزه پرهیز کنند زیرا چهار تا شش .درصد خربزه قند استکسانی که مبتلا به بیماری ورم روده هستند باید آن را مصرف نکنند. اشخاصی که سوء هضم دارند باید به اعتدال آن را مصرف کنند و در مصرف آن نیز رعایت این نکته را بنمایند که کاملا خوب بجوند برخی کشورهای اروپا، خربزه وقتی نرسیده و به اندازهٔ یک گردوی بزرگ است و به اصطلاح کالک است آن را میچینند و در آب نمک  می اندازند و مثل خیار شور آن را به عمل می آورند و به همان ترتیبی که خیار شور را مصرف می کنند آن را مصرف می کنندگوشت خربزه را له کرده و به شکل ضماد در روی سوختگیهای سطحی پوست بدن می گذراند.اشخاصی که پوستشان خشک است، اگر هر شب صورتشان را با جیال مخلوطی به اندازهٔ مساوی از آب مقطر، شیر تازه و نجوشیده و آب خربزه بشویند. بزودی خشکی صورتشان رفع خواهد شد.خربزه چون دارای قند است عمل مفیدی را در اشخاصی که مبتلا به سل ریوی و یا کم خونیهای مختلف هستند انجام میدهد و ویتامین A سلولهای بدن را ترمیم و تجدید کرده و یکی از عوامل تجدید جوانی می گردد خربزه چون ملین و مدر است مصرف آن برای اشخاصی که نقرس، سنگ مثانه یا کلیه، رماتیسم و بواسیر دارند و بویژه برای کسانی که از یبوست مینالند تجویز شده است، ولی در هر حال خربزه باید کاملاً رسیده باشند و کال نباشد و باید همیشه آن را پیش از غذا خورد.

خربزه یکی از بهترین میوه های تابستانی 

خربزه سرشار از آب است و برای رفع عطش و تقویت اشتها مفید و مؤثراست.  خربزه یکی از میوه های آسیایی است که از آسیا به دیگر نواحی دنیا پراکنده و کشت شده است. در تورات مذکور است که قوم یهود وقتی در صحرای سوزان سینا سرگردان بود و از روی شنهای داغ عبور میکرد به یاد خربزه های مصر افتاده بود که در آن سرزمین فراوان بود و هر وقت می خواستند آن را می خوردند و رفع عطش و تشنگی می کردند. ما نمی دانیم در چه تاریخی خربزه به درهٔ نیل حمل شد و کشت گردید، ولی مسلم است که اعراب آن را از هند به درهٔ نیل برده و در آنجا کاشته اند. برخی از مورخین عقیده دارند که گهواره اصلی خربزه در دامنه جبال هیمالیا و برخی دیگر منشأ آن را در قفقاز می دانند. به هرحال، در تاریخ مذکور است که سلسله پنجم فراعنه مصر در ضیافتهای مجلل خود خربزه مصرف می کردند و در باغ های اطراف ژافا در فلسطین نیز خربزه های خوبی به عمل می آمد. در حکایتی که در موضوع خربزه باقی مانده است این موضوع را تأیید می کند که کشت خربزه در فلسطین یکی از زراعتهای پرفایده بوده است، طبق این حکایت حضرت عیسی مردی را دید که تمام بوته های خربزه او را کرم خورده بود و فقط سه بوته سالم مانده بود؛ حضرت مسیح دستور داد که آن مرد آن سه بوته خربزه را در باغچه منزل خود به کارد و آن مرد . چنین کرد، و در اثر این عمل از سه بوته خربزه او به قدری محصول برداشت که تمام قروض خود را پرداخت و چهار هزار درهم طلا هم برای او باقی ماند، آن مرد آن چهار هزار درهم طلا را پیش مسیح برد و از او تقاضا کرد بین پیروان محتاج خود تقسیم کند و مسیح چنین کرد. خربزه  و طالبی یکی از بهترین میوه های تابستانی  / قسمت دوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد