خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / خواص انواع شربت های سنتی ایرانی
شربت های سنتی و ویژگی آن ها
شربت های سنتی و ویژگی آن ها

خواص انواع شربت های سنتی ایرانی

خواص انواع شربت های سنتی ایرانی

 

همه ی ما حتما خاطره خوش نوشیدن یک شربت گوارای سنتی مثل سنکجبین را در روزهای گرم تابستان داریم. بسیاری از ترکیبات این شربت های سنتی علاوه بر داشتن عطر و طعم مطلوب، دارای ترکیبات سلامت بخش فوق العاده ای همچون انواع آنتی اکسیدان ها می باشند. در این مطلب به معرفی عرق های گیاهی و پرکاربرد در شربت های ایرانی می پردازیم و سپس دستور تهیه چند نوع شربت حاوی عرق های گیاهی را ارائه می دهیم.a31411121964102a

 

خواص شربت عسل و بیدمشک و نعنا:

 

این شربت تقویت کننده قلب، معده و گوارش است. خاصیت آرام بخشی دارد. ضد نفخ است و مانع از ترش کردن معده می شود
خوردن گلاب برای رفع سردرد و بوی بد دهان مفید است و همچنین تحریک کننده هورمون ها بوده و میل جنسی را افزایش می دهد و تاحدودی تنظیم کننده قاعدگی است و در ناراحتی هایی چون سوگواری ها غم زداست.

خواص شربت عسل و بیدمشک و گلاب:

این شربت معتدل است و باعث تقویت قلب و اعصاب می شود و خاصیت آرام بخشی دارد، ضد استرس و اضطراب، ضد تشویش است و باعث تقویت گوارش می شود

خواص شربت  عسل و گلاب:

این شربت با طبیعت معتدلش، تقویت کننده قلب و گوارش است و خاصیت خوشبو کنندگی دهان دارد

خواص  شربت عسل و بهارنارنج:

این شربت با طبیعت گرم و تر خود تسکین دهنده اعصاب و تقویت کننده قلب شماست. آرامبخش است و موجب خواب راحت و کاهش اضطراب می شود

خواص شربت  عسل با خاکشیر:

این نوشیدنی با طبیعت گرم و تر خود در روزهای پرکار تابستان و یا مدتی بعد از افطار، بسیار خنک کننده است

خواص شربت لیموترش و عسل:

این شربت طبیعت معتدلی دارد. لیموترش تازه دارای ویتامین ث زیادی است و اگر افراد دارای کم خونی همراه غذاهای با پروتئین گیاهی خود مثل سویا و حبوبات و … از لیموترش تازه یا به عنوان نوشیدنی همراه غذا از این شربت استفاده کنند، در جذب بیشتر آهن غذا بسیار مفید خواهد بود.

خواص شربت  لیمو ترش و زعفران وعسل:

این شربت با طبیعت گرم و تر خود، ضد افسردگی است و به عنوان تقویت کننده سیستم دفاعی بدن، تقویت کننده عمومی و تقویت کننده امور جنسی کاربرد دارد

خواص  شربت سرکه انگبین:

این شربت با طبیعت گرم و تر خود برای کبد و کلیه مفید است

طرز تهیه شربت های سنتی و ویژگی آن ها:

شربت ها را با حرارت بسیار ملایم آماده می کنیم و زمانی که کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.

شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد.

در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.

هنگام میل کردن شربت آن را خنک و سرد بنوشید.

telegram

همچنین ببینید

شربت فواکه ضدتومورمغزی

شربت فواکه ضدبواسیر

شربت فواکه ضدبواسیر تصفیه کننده خون، پاک کننده کبداز اخلاط غیرطبیعی، ملین طبع وضدشقاق میباشد. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *