خواص باور نکردنی از شنبلیله (Trigonella foenum – graecum)در طب سنتی


خواص باور نکردنی از شنبلیله (Trigonella foenum – graecum)در طب سنتی

خواص باور نکردنی از شنبلیله (Trigonella foenum - graecum)در طب سنتی

شنبلیله (Trigonella foenum - graecum)

اسامی عمومی دیگر: حلبه، تخم شنبلیله، حلبد، بسبسهsefsdcنامهای علمی دیگر: تری گونلا فوانوم گراکوم-(Trigonella foenum — graecum L.) نام خانواده : خانواده نخود (Leguminosae (Papillionaceae))نوع گیاه: بوته.قسمت مورد استفاده: برگ و دانه.مواد متشکله موثر: تریگونلین، اسید نیکوتینیک، کولین، دیوس جنین، مواد رنگی صمغ، تانن، موسیلاژ، ساپونین،کلسترول، رزین، املاح معدنی ،اسید سیتریک.خواص درمانی: شنبلیله را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، مقوی، قابض، نرم کننده، خلط آور، مقوی قوهٔ باه، قاعده آور، مدر، شیر افزا، پائین آورندهٔ کلسترول خون به کار می برندdsvf موارد استعمال در پزشکی سنتی  ایران: در طب سنتی گذشته شنبلیله را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، مقوی، قابض، نرم کننده، خلطآور، مقوی قوهٔ باه، قاعده آور، مدر، شیر افزا و پائین آورندهٔ کلسترول خون توصیه کردهاند. مقدار و دستور مصرف: تخم شنبلیله به مقدار ۹-۱ گرم روزی سه بار به صورت دم کرده یا جوشاندهٔ ملایمعوارض جانبی و سمیت : ندارد.موارد عدم استعمال: دوز زیاد آن سمی است و نباید در دوران حاملگی و شیردهی مصرف نمود. 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد