قالب وردپرس درنا توس
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / خواص بی شمار زعفران (Crocus stivus)در طب سنتی..
زعفران
زعفران

خواص بی شمار زعفران (Crocus stivus)در طب سنتی..

خواص بی شمار زعفران (Crocus stivus)در طب سنتی..

زعفران (Crocus stivus)

اسامی عمومی دیگر: تجوان، کیسر، رفون، کرکم.ghrdh

نامهای علمی:(Crucus stivus L.) 

نام خانواده: خانوادهٔ زنبق (Iridaceae)

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده: کلاله و خامه.

مواد متشکله موثر: مواد رنگی، کروسین، پیکر و کروسین، لیکوپین، موم، موسیلاژ، قند، پروتئین، بلی کروئیت و روغن فرار.

خواص درمانی: زعفران را به عنوان مقوی معده، محرک، ضد اسپاسم، .قاعده آور، محرک قوهٔ باه، مسکن اعصاب و مدار به کار برده اند

موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: زعفران را به عنوان قاعده آور و مسکن اعصاب به کار برده و معتقد بوده اند که خوردن زعفران دید چشم را جلا داده و تیرگی چشم را برطرف می کند. افزون بر این برای آن خاصیت شهوت برانگیز و مدر قائل بوده اند.

مقدار و دستور مصرف: گرد زعفران به مقدار ۱-۰/۲ گرم روزی سه مرتبه به صورت دم کرده.

عوارض جانبی و سمیت: ندارد

موارد عدم استعمال: ندارد.

12233

مطلب پیشنهادی

گیاه ماردارو

همه چیز در مورد گیاه ماردارو!!

همه چیز در مورد گیاه ماردارو!! طریقه استعمال ماردارو ۱- برای درمان یبوست: ده گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *