خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / خواص بی شمار گشنیز (Coriandrum sativum)در طب سنتی
گشنیز
گشنیز

خواص بی شمار گشنیز (Coriandrum sativum)در طب سنتی

خواص بی شمار گشنیز (Coriandrum sativum)در طب سنتی

گشنیز (Coriandrum sativum)444

اسامی عمومی دیگر: شنیج، کزیر، جلجلان، کبر، کزبره، کبره

نامهای علمی دیگر : (Coriandrum sativum L.)

 نام خانواده: خانوادهٔ جعفری [(Umbelliferae (Apiaceae)].

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده: میوه و برگ.

مواد متشکله موثر : روغن فرا، روغن ثابت، تانن، اکسالات کلسیم، موسیلاژ، اسید مالیک، ویتامین A,C.8888

خواص درمانی: میوه گشنیز را به منظور پائین آوردن قند خون، معطر کردن فرآوردههای غذائی، بادشکن، مقوی معده، محرک، مدر، مسکن و خلط آور به کار میبرند.

موارد استعمال در پزشکی سنتی ایران: پزشکان قدیم گشنیز را به عنوان پائین آورندهٔ قند خون، مقوی معده، زیاد کنندهٔ شیر، هضم کننده غذا، نیرو دهنده، ضد نفخ، مدر، ضدتشنج، ضدصرع، ضد کرم و در بیماریهای عفونی مختلف مثل تیفوئید و غیره توصیه نموده اند.

مقدار و دستور مصرف: میوه گشنیز به مقدار 4- ۲ گرم روزی سه بار به صورت دم کرده در یک فنجان.

عوارض جانبی و سمیت: ندارد.

موارد عدم استعمال: ندارد.999

telegram

همچنین ببینید

گیاه هاماملیس

کمی بیشتر با گیاه هاماملیس آشنا شوید ..؟؟

 کمی بیشتر با گیاه هاماملیس  آشنا شوید ..؟؟   منشاء  و د امنه انتشار: این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *