خواص بی شمار گشنیز (Coriandrum sativum)در طب سنتی


خواص بی شمار گشنیز (Coriandrum sativum)در طب سنتی

خواص بی شمار گشنیز (Coriandrum sativum)در طب سنتی

گشنیز (Coriandrum sativum)444

اسامی عمومی دیگر: شنیج، کزیر، جلجلان، کبر، کزبره، کبرهنامهای علمی دیگر : (Coriandrum sativum L.) نام خانواده: خانوادهٔ جعفری [(Umbelliferae (Apiaceae)]. نوع گیاه: بوته.قسمت مورد استفاده: میوه و برگ.مواد متشکله موثر : روغن فرا، روغن ثابت، تانن، اکسالات کلسیم، موسیلاژ، اسید مالیک، ویتامین A,C.8888 خواص درمانی: میوه گشنیز را به منظور پائین آوردن قند خون، معطر کردن فرآوردههای غذائی، بادشکن، مقوی معده، محرک، مدر، مسکن و خلط آور به کار میبرند. موارد استعمال در پزشکی سنتی ایران: پزشکان قدیم گشنیز را به عنوان پائین آورندهٔ قند خون، مقوی معده، زیاد کنندهٔ شیر، هضم کننده غذا، نیرو دهنده، ضد نفخ، مدر، ضدتشنج، ضدصرع، ضد کرم و در بیماریهای عفونی مختلف مثل تیفوئید و غیره توصیه نموده اند.مقدار و دستور مصرف: میوه گشنیز به مقدار 4- ۲ گرم روزی سه بار به صورت دم کرده در یک فنجان. عوارض جانبی و سمیت: ندارد. موارد عدم استعمال: ندارد.999

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد