خواص بی شمار گیاه انجبار در طب سنتی….


خواص بی شمار گیاه انجبار در طب سنتی….

خواص بی شمار گیاه انجبار در طب سنتی....

انجبار 

اسامی عمومی دیگر: اثارف.cbcgfنامهای علمی دیگر : (.Polygonum bistorta; B. officinials L.)  نام خانواده: خانواده هفت بند (Polygonaceae). نوع گیاه: بوته. قسمت مورد استفاده: ریزم، برگ. مواد متشکله موثر: تانن، اسید گالیک، ویتامین C، نشاسته، قند، اسید سیلسیک. خواص درمانی: ریزم انجبار را به عنوان قابض، ضد اسهال خونی، مقوی، التیام دهندهٔ زخم ها، برطرف کنندهٔ خونریزیهای داخلی، ضد همو رئید و ضد التهاب مورد استفاده قرار میدهند موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: ریشه و برگ انجبار را در خونریزی های سینه، بواسیر و به عنوان معالج اسهالهای خونی مزمن و مقوی دستگاه گوارش و در استعمال خارجی به صورت غرغره در رفع زخم مخاط دهان، لثه و زخمهای دیگر مورد استفاده قرار می دهند. مقدار و دستور مصرف: ریزم خشک شده به مقدار ۲-۱ گرم روزی سه مرتبه به صورت دم کرده در یک فنجان.hyy عوارض جانبی و سمیت: ندارد. موارد عدم استعمال: ندارد. 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد