خواص جادویی پرتغال / قسمت اول


خواص جادویی پرتغال / قسمت اول

خواص جادویی پرتغال

پرتغال

پرتغال سرشار از ویتامین های B و C و دارای آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم،  پتاسیم و سدیم و و مس است. ویتامین A در پرتغال ناپدید است، ولی در این مورد کاروتن وجود دارد و چنانچه می دانید کاروتن ماده ای زردرنگ است که البته آن را در هویج کشف کرده اند و بعضی از میوه های دیگر هم این ماده را دارند. این ماده پروویتامینی وقتی خورده شود با عصیر کبد مخلوط شده و در کبد ویتامینA می سازد و یه خون می فرستد پرتغال دارای اسیدهای گوناگونی است که مهمترین آنها اسید مالیک است. بیشتر مرکبات دارای اکسید تارتریک بویژه اسید سیتریک است، ولی اسید سیتریک در پرتغال خیلی کم و مقدار آن به میزان دودرصد است. به همین جهت مدت زیادی بعضی از پزشکان عقیده داشتند که پرتغال هم مثل لیمو املاح معدنی بدن را خارج کرده و باعث تحریک و تولید کرم خوردگی دندانها می شود، ولی بعدها که آزمایشهای علمی و عملی بطلان این عقیده را ثابت کرد پرتغال و لیمو نه تنها املاح معدنی بدن ما را کم یا معدوم نمی کند بلکه خود باعث ایجاد آن می شود. امروز ثابت گردیده است که اسیدهای میوه ها، حتی اگر به مقدار زیادی مصرف شوند، برعکس اسیدهای شیمیایی اکسیده می شوند و در سلولها می سوزند و سموم را دفع کرده و خون را قلیایی میکنند. نه تنها کلسیم را کم نمی کنند، بلکه موجب می شوند که کلسیم بیشتر روی استخوانها جمع شود و استخوانهای بدن ما را محکم سازد.در سال ۱۹۳۳ م. دکتر دوک در یکی از پرورشگاههای یتیمان اطفالی را که دچار کرم خوردگی دندان شده بودند، مورد معاینه و آزمایش قرار داده و سه سال متوالی به غذای روزانه آنها آب پرتغال و لیمو را اضافه کرد، و پس از آن با معاینه دقیقی که به عمل آورد معلوم شد نه تنها این اطفال به کرم خوردگی دندان مبتلا نشده اند، بلکه کرم خوردگی سابق دندانهای آنها نیز برطرف گردیده است.به هنگام زمستان، وقتی سبزیهای سبز و میوه های تازه که منبع عادی ویتامین C هستند نایاب و گران می شوند، و سیب زمینی مقدار قابل توجهی از این ویتامین خود را از دست می دهد، میوهٔ پرتغال جوان غذای عالی و مناسب و مفیدی برای همه پدیدار میگردد تا عوارض کمبود ویتامین C را برطرف و یا جلوگیری کند؛ عوارض کمبود ویتامین C بسیار وخیم است و گاهی منجر به بیماریهای عفونی وحشتناکی می گردد.

چگونه ترومبوز را با شربت پرتغال و یا نارنج معالجه می کنند؟

مارسل هانزن قهرمان راهپیمایی و پیاده گردی فرانسوی به ما توصیه می کنند که باید مانند امریکاییها صبح اولین غذای خود را با آب پرتغال شروع کنیم و این تنها غذایی است که ورزشکاران و قهرمانان ورزشی باید پیش از صبحانه آن را مصرف کنند.نینون دو لانکلو هر روز دوازده پرتغال می خورد و نشاط و جوانی خود را از ان می دانست اگر پرتغال را بعد از غذا به عنوان دسر بخورند دهان را پاک و ضد عفونی میکنند. ترشحات عصیر معدی و روده ها را زیاد میکند و عملی هضم را اسان میسازد، اشتها را تجدید میکند.به همین جهت است که مصرف پرتغال بعد از غذا را به اشخاصی که سوء هاضمه دارند و یا مبتلا به یبوستهای مزمن و سختی شده اند توصیه می کنند پرتغال دارای حداقل یازده درصد قندی است که مستقیماً قابل جذب در بدن است و این قند به شکل گلوکز، فروکتوز و لولوز است و به همین جهت است که مصرف آن را به اشخاصی که مرض قند دارند توصیه کرده اند. پرتغال خون را رقیق می کند، غلیظ شدن خون علت جوش صورت و پوست ، اگزما و امراض جلدی دیگری می شود که گاهی برای مدت طولانی شخص مبتلا به آن را به زحمت و عذاب می اندازد. دکتر کلاین استاد دانشگاه نیویورک که متخصصی در بیماریهای خون است در مجلهٔ طی نیویورک مقاله ای در مورد پرتغال و فواید درمانی آن نوشته و عقیده دارد که شربت نارنج و پرتغال دارویی کامل علیه ترومبوز است، و این بیماری خیلی خطرناک است و این طور پیدا می شود که لخته ای از خون در شریان و یا ورید افتاده و مجرای آن را مسدود میکند. خواص جادویی پرتغال / قسمت دومخواص جادویی پرتغال / قسمت سومخواص جادویی پرتغال / قسمت چهارم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد