خواص جادویی پرتغال / قسمت دوم


خواص جادویی پرتغال / قسمت دوم
دکتر کلاین در طی آزمایشهای بسیاری که در این باره به عمل آورده به این نتیجه رسیده است که خونشان غلیظ است و مقدار هموگلوبین آن هم .افزایش یافته است دکتر کلاین این بیماران را تحت رژیم ویژه ای قرار داده و آنها را با شربت پرتغال معالجه می کرده است، به این ترتیب که: هر روز شش تا هشت لیوان بزرگ شربت پرتغال را، که از یک قسمت آب پرتغال و یا نارنج با چهار قسمت آب و سی گرم قند برای یک لیتر آب ترکیب شده بود، به بیماران میداد و بیمارانی که این شربت را می خوردند پس از چند روز میدیدند خونشان رقیق شده و در طی چهار یا شش هفته بعد عوارض ترومبوز مثل سرگیجه و تشنج و درد سینه و سنگینی اعضا به کلی رفع میگردد.توصیه میکنند که به بچه های خردسال و شیرخوار هر روز آب پرتغال بدهیم، به این ترتیب که در شیر و یا غذای آردی آنها یک تا سه قاشق کوچک قهوه خوری آب پرتغال اضافه کنیم تا آنها را در مقابل کمبود ویتامین C بیمه کند و از ابتلای آنها به بیماری اسکورہوتو راشیتیسم جلوگیری کند.اگر به اندازهٔ حجم آب پرتغال شربت قند اضافه و مخلوط کنند نوشابه ای عالی را به وجود خواهد آورد که برای رفع عطش و تشنگی بسیار مفید خواهد بود. چون ویتامین C در مجاورت هوا زود فاسد شده و از بین می رود به این جهت نباید پرتغال را آب گرفت و آب آن را مدتی نگه داشت، بلکه باید خود پرتغال را نگه داشت و هنگام احتیاج فوراً آب آن را گرفت و به  مصرف رسانیدآب پرتغال برای پیران، تب داران، کسانی که از بستر بیماری برخاسته و دوره نقاهت را می گذرانند و همچنین برای دریانوردان که مدتها در دریا سفر کرده و از غذاهای تازه محروم هستند، بسیار مفید است.اگر بخواهند آب پرتغال را برای اشخاصی که از بستر بیماری برخاسته و دوره نقاهت را می گذرانند مغذی تر سازند، باید آب یک پرتغال را بگیرند، و قاشق قهوه خوری شکر، یک زرده تخم مرغ زده و سه چهارم  فنجان آب ساده را به آن اضافه کنند. برای معالجهٔ زکام و گریپ، آب یک عدد پرتغال را بگیرید و در فنجانی بریزید دو حبه قند و یک گیلاس کوچک روم یا کنیاک را به آن اضافه کنید و بعد بقیه حجم فنجان را از آب جوش پرکنید و داغ داغ آن را در شب موقع خوابیدن بنوشید. برای معالجهٔ چاقی و گرفتن رژیم لاغری یک عدد پرتغال و سه لیمو را  به برشهای نازکی ببرید و آن را مدت ده دقیقه در نیم لیتر آب بجوشانید، دو قاشق سوپخوری عسل را به آن اضافه کنید و دوباره پنج دقیقه آن را   بجوشانید ،بعد آن را صاف کنید و بگذارید سرد شود و هر روز سه گیلاس کوچک از آن را مصرف کنید. گوشت میوه ها دارای انواع ویتامینهاست، و به پوست بدن ما  استراحت می دهد و چین های آن را باز می کند، و یا از ظهور چین و چروک بر چهره ما  جلوگیری کرده و آن را به تأخیر می اندازد. خانمها همیشه این عقیده را دارند که شبها موقع پاک کردن آرایش صورت خود چون باید صورت خود را با آب و صابون بشویند پوست آنها خراب خواهد شد. این خانمها برای پاک کردن آرایش خود هر چه استعمال کنند باید گوشت میوه هایی را چون توت فرنگی، هلو، خربزه، پرتغال در کف دست گذاشته و به صورت بمالند تا شست وشوی صورت خود را کامل سازند.گ به ویژه هنگام زمستان که میوه های دیگر نایاب است پرتغال به حد وفور وجود دارد و خانمها میتوانند برای لطافت و زیبایی پوست گردن و شانه های خویش از این نوع معالجه برای زیبایی استفاده کنندخواص جادویی پرتغال / قسمت اولخواص جادویی پرتغال / قسمت سومخواص جادویی پرتغال / قسمت چهارم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد