خواص جادویی پرتغال / قسمت چهارم


خواص جادویی پرتغال / قسمت چهارم
پوست پرتغال، حتی پرتغال هایی که پوستشان سفت است، نیز به آسانی کنده می شود؛ ولی اگر این طور نبود باید آن را در مدت پنج دقیقه آب جوشی که روی آتش نباشد بگذاریم و بعد آن را درآورده و پوست بهترین پرتغال آن است که سنگین وزن و پوست آن هم نازک باشدچنین پرتغالی بسیار پر آب و شیرین و دارای طعم لذیذی است، و اگر روی درخت در مقابل آفتاب رسیده و طلایی شده باشد ویتامینها و املاح معدنی آن کامل است، زیرا متأسفانه بسیاری از بازرگانان پرتغال، آن را نارس چیده و در اتاقهای گازدار و یا با داروهای شیمیایی می رسانند

پرتغال امریکایی اشتها باز می کند

پرتغال امریکایی  را به فرانسهPamplemousSe و به  انگلیسیGrappe-fruit می گویند این میوه از خانواده مرکبات است و در کشورهای مغرب زمین بویژه در امریکا بسیار فراوان است و هر خانوادهای صبحانه خود را با آب پرتغال امریکایی شروع میکند و پیش از صبحانه یک لیوان بزرگ آب آن را می نو شد. دکتر گیلورد هاوزر غذاشناس نامی جهان هم در نسخه های غذایی خود مصرف آب پرتغال امریکایی را تجویز کرده است پرتغال امریکایی اصلا در چین معمول بوده و چینیها آب آن را برای باز شدن اشتها می خورده اند، پس از اینکه پای امریکایی ها به چین باز شد، و این میوه را دیدند، آن را به امریکا برده و کشت آن را معمول کردند و مثل چینی ها آب آن را پیش از غذا خوردند. در نتیجه کشت درخت آن و مصرف آب پرتغال امریکایی به قدری در امریکا معمول و عادی شده است که تقریبا ارزانترین میوه ای که در دسترس همه قرار گرفته است همین پرتغال امریکایی است. در ایران پرتغال امریکایی  را به طور اتفاقی در شهر های شمالی  و جنوبی کشور می توان پیدا کرد، که زیاد به آن توجهی نمی شود و کشت و  نگهداری درخت آن هم مورد توجه نیست؛ و حال آنکه اگر به کشت و پرورش آن در داخل کشور توجه شود علاوه بر فواید غذایی و بهداشتی کشور که از مصرف آن به دست میآید، میتوان  ان را به خارج صادر کرد. همان طوری که امروز این میوه را از امریکا و یا کشورهای مولد آن به کشورهای دیگری از جمله ممالک اروپا صادر و ثروت سرشاری به دست  می آورند وقتی پرتغال امریکایی را بخوریم قند و مواد مفید دیگری بویژه مزه کمی تلخ آن و روغن های مایع فرار آن ریه ها و معده را تقویت میکند. اشتهای ما را زیاد کرده و دستگاه هضم را به فعالیت وامی دارد و ترشحات ور کیسه صفرا و عصیر معدی را افزایش می دهد اگر پرتغال امریکایی را صبح ناشتا مصرف کنند ادرار را زیاد کرده و سموم بدن را دفع می کند، خون را تصفیه کرده و کلیه و کبد را پاک میکند. آب پرتغال امریکایی خوشمزه و لذیذ است و میتوانیم هر روز دو یا سه باریک لیوان بزرگ آن را پیش از غذا بنوشیم.هیچ وقت نباید به آب پرتغال امریکایی قند یا شکر اضافه کنید این کار خطا و اشتباه است، زیرا آب خود این میوه سرشار از مواد قندی طبیعی است، ولی اگر طعم طبیعی آن به مذاق عدهای خوش نمیآید می توانند اندکی عسل یا آب پرتغال را به آن اضافه کنند تا طعم آن بهتر شود. خواص غذایی و درمانی پرتغال امریکایی نزدیک به خواص غذایی و درمانی لیمو و پرتغال است، مزه کمی تلخ آن یک مشهی طبیعی است و مصرف آن برای تمام کسانی که اشتهای کندی دارند توصیه شده است؛ولی به هرحال، باید پیش از غذا مصرف کرد، زیرا همانطور که گفتیم مصرف آن پیش از غذا اشتها را تقویت کرده و عمل هضم را آسان میسازد و ترشح عصیر معدی را زیاد می کند. کشورهای بزرگ تولید کننده پرتغال امریکایی عبارتند از ایتالیا و کشورهای افریقای شمالی خواص جادویی پرتغال / قسمت اولخواص جادویی پرتغال / قسمت دومخواص جادویی پرتغال / قسمت سوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد