خواص جوانه ها در پیشگیری از سرطان 


خواص جوانه ها در پیشگیری از سرطان 

خواص جوانه ها در پیشگیری از سرطان 

 چینی ها بیش از سه هزار سال قبل به خواص جوانه ها پی برده بودند، و امروزه، با روش های نوین تحقیقات غذایی، این خرد چینی همه دنیا را فراگرفته است. جوانه زدن فرایندی طبیعی است؛ دانه به کمک آب و هوا از یک حالت انرژی نهفته به وضعیتی کاملاً زنده در میآید. با شروع جوانه زدن دانه، عناصر موجود در آن برای تأمین انرژی به کار گرفته می شوند.  به این ترتیب، کیفیت غذایی و هضم دانه ها، غلات و بنشن بهتر می شود. دانه های جوانه زده یکی از بهترین منابع «انزیم های زنده» هستند. انزیم ها کاتالیزور همه نوع رشد حیات است. خوراکی های بسیار کمی در دنیای امروز هستند که بتوانند مقدار انرژی موجود در جوانه ها را فراهم کنند. جوانه ها، منابع غنی ویتامین های U K ،G ،E C ،B، و اسیدهای امینه هستند.یونجه شاید شناخته شده ترین نوع جوانه برای انسان باشد. یونجه مقدارزیادی کانی های قلیایی، پروتئین، ویتامین های C و گروه B و مقدار کمی ویتامین B۱۲ دارد. همچنین لااقل هشت نوع آنزیم در آن است که هضم را آسان کرده و حیات جدیدی به سلولهای بدن می بخشد. کی از مفید ترین خوراکی ها برای رشد و سلامت بدن مصرف انواع جوانه ها است که از بهترین آنها می توان جوانه نخود را نام برد. نخود و نخود سبز هر دو از یک خانواده هستند اما خواص درمانی متفاوتی دارند که مصرف هر دو نوع آنها برای سلامت بدن بسیار مفید است.برای تهیه جوانه نخود، مقداری از این دانه پرخاصیت را شسته و پاک کرده سپس به مدت سه تا چهار روز در آب خیس کنید، در اثر این کار روی نخودها جوانه هایی به طول دو تا سه سانتیمتر رشد می کند که آنگاه می توانید آنها را به همراه غذا و سالاد به صورت پخته یا خام مصرف کنید و از خواص درمانی منحصر به فرد آن بهره مند شوید.برای اینکه جوانه تمیز و سالمی داشته باشید لازم است در فاصله سه تا چهار روزی که آنها را در آب خیس کرده اید، روی 2 مرتبه نسبت به تعویض آب آنها اقدام و به خوبی آبکشی کنید.جوانه نخود منبع غنی از سه ماده مفید فولات، انواع آنتی اکسیدان و بتاکاروتن برای سلامتی است که از میان آنها فولات تولید، حفظ سلول ها و محافظت در برابر آسیب به DNA بدن کمک فراوان می کند.آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با رادیکال های آزاد به بدن کمک می کنند که وجود این عناصر خطرناک در بدن، معمولا خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد، بتاکاروتن نیز باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان می شود. 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد