خواص خواندنی از گیاه مارچوبه/ قسمت دوم


خواص خواندنی از گیاه مارچوبه/ قسمت دوم
جوشانده  ریشه و میوه  رسیده  آن با هدف تقویت شهوت و بهتر نمودن کیفیت نطفه ی مرد، توصیه می گردید (۳ تا ۷ گرم ریشه و میوه ی آن، یک بار). از شیره  جوانه ها، ضماد و جوشانده  ریشه  آن برایپانسمان مرطوب، کمپرس، غرغره و مرهم، همچنین شیره  میوه  آن به منزله  داروی ضد درد و ضدالتهاب در هنگام درد مفاصل، درد عضلات، میوزیت و رادیکولیت و دندان درد استفاده میشود. برای آرام کردن درد دندان، آرد ریشه  مارچوبه را به ریشه  دندان می گذارند. شیره و آب مارچوبه مخلوط با سرکه، برای رفع کک و مک، جوش و خون مردگی، کمپرس و پانسمان مرطوب استفاده می شود. در طب معاصر، ریشه  اصلی مارچوبه ماده  دارویی رسمی محسوب شده و به عنوان داروی مدر، خواب آور و ضدتورم استفاده میگردد. (فرانسه، مکزیک، پرتغال و غیره). به تجربه ثابت شده که شربت و جوشانده ی ریشه  اصلی و عصاره  علف آن همچنین ترکیب آسپارژین، دیورز را تقویت نموده، فشار خون را پایین آورده فعالیت قلب و همچنین کبد را بهتر میسازد. جوشانده  علف آن برای بیماری های قلب، کبد و مثانه توصیه می شود.در طب چینی، جوشانده  ریشه  مارچوبه به عنوان دارویی مدر، تب بر، تقویت کننده  قلب، ضدالتهاب و بهتر کننده ی گردش خون و گوارش توصیه شده است. همچنین این جوشانده برای نقرس، روماتیسم، دیابت، ذات الریه، ضعف نیروی جنسی و سرفه  خشک تجویز می شود. عصاره  جوانه های آن برای درمان اکز ما، پانسمان مرطوب میگردد.در طب کشور گره از مارچوبه به عنوان داروی مقوی، ضدسرفه،ضدتورم و برای درمان سلی، برونشیت، سرفه  خشک، نقرس و التهاب های قلب استفاده میبرند.

طرز استفاده:

۱ - جوشانده  ریشه  مارچوبه برای درمان هپاتیت، دیابت قندی، سنگ کلیه، سرفه و همچنین رفع کک و مک و جوش صورت (به شکل کمپرس پوست): یک قاشق سوپخوری ریشه  خرد شده  آن را با یک استکان آب گرم آمیخته، روی شعله  آهسته ۳۰ دقیقه جوشانده، سپس صاف کرده و به مقدار ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روزی ۳ تا ۴ بار قبل و یا بعد از غذا استفاده میکنند.۲ - آرد ریشه  آن به مقدار ۰/۵ تا یک گرم (در نوک چاقو) برای درمان اختلال ضربان قلب، نقرس و همچنین برای ورم های ناشی از بیماری های کلیه و قلب توصیه می شود. آرد آن را میتوان روی ریشه دندان دردناک گذاشت.۳- ضماد حاصل از جوانه های نورس یا آرد ریشه  آن برای درمان رادیکولیت، بیماری های مفاصل و عضلات و اکز مای خارش دار مالیده و پانسمان می شود.۴ - جوشانده و یا کمپوت میوه  آن: به مقدار ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری میوه های تمیز و یا خشک آن را در ۲ استکان آبگرم ریخته، ۳۰ تا ۴۰ دقیقه جوشانده و سپس صاف میکنند. به این ترکیب به میزان دلخواه قند افزوده و به مقدار ۰/۵ استکان روزی ۲ تا ۳ بار برای ضعف نیروی جنسی و ناباروری مردان خورده می شود.تدابیر احتیاطی ۔مقادیر زیادی ترکیبات دارویی حاوی ریشه  مارچوبه را استفاده می کردند، آگاه بوده اند. به نظر ما این علائم به کاهش فشارخون که در نتیجه  تأثیر مواد موجود در ترکیب مارچوبه ایجاد میگردد، مربوط است. ابومنصور و دیگر پزشکان برای کنترل علائم مذکور استفاده عسل را توصیه نموده اند. خوردن عسل تاثیر منفی مارچوبه را کم می کند. به جای عسل، خوردن ۲ تا ۳ قاشق چای خوری قند و نوشیدن چای سیاه نیز همین تأثیر را دارد. افراد دارای فشار خون پایین باید از خوردن .جوانه های نورسته و آب مارچوبه خودداری نمایندخواص خواندنی از گیاه مارچوبه/ قسمت اول

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد