خواص رب به و طرز تهیه ری به


خواص رب به و طرز تهیه ری به

رب به

طبیعت رب به : سرد و خشک است.

دستور تهیه رب به:

میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید. شما می توانید تفاله‌ های ناشی از آبگیری اولیه به را مجددا در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید. سپس بر روی حرارت ملایم به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن را تا زمانی که یک چهارم آن باقی بماند ادامه دهید. همچنین در منابع طب سنتی ذکر شده است که می‌توان به آن نبات یا قند سفید اضافه کرده و جوشانده تا به قوام آید.

خواص درمانی رب به  در طب سنتی:

درمان گیاهی درد معده

۱- آن را بخورید. قی و اسهال را بند می آورد، تشنگی را تسکین میدهد، حرارت و درد معده و روده ها را که از اخلاط موجود باشد کاهش میدهد.

درمان گیاهی خونریزی زیاد قاعدگی

۲- هفت روز صبح هر روز هفت مثقال از آن را بخورید، از خونریزی زیاد قاعدگی جلوگیری میکند.

درمان گیاهی قی

۳- آن را با آب برگ نعناع تازه مخلوط کنید و بخورید. برای جلوگیری از آشفتگی و قی خصوصاً قی صفراوی  مفید است  

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد