خواص شکلات تلخ


خواص شکلات تلخ

خواص شکلات تلخ

 خوردن شکلات تلخ در بین وعده های غذایی باعث دریافت کمتر غذا می شود. همچنین خوردن آن باعث افزایش متابولیسم و در نتیجه روند اثربخش در کاهش وزن میشود.افزایش انرژی مفید برای کبد و قلب رفع خواب آلودگیمزایای بسیار دارد:ـ فلاوونوئید موجود در آن طراوت بخش پوست با خاصیت های آرامش بخش است. ـ فلاوانول آن مسبب تلخی مزه اما پیشگیری کننده از فشار خون، زوال عقل و دیابت است. ـ کاتچین، اپی کاتچین و پروسیاندین نیز خاصیت آنتی اکسیدان داشته با از بین بردن رادیکال های آزاد از احتمال ابتلا به سرطان، تصلب شرائین و بیماری های قلبی می کاهند. ـ کربوهیدرات موجود در دانه کاکائو که در تهیه شکلات تلخ به کار می رود منبع خوبی برای تأمین مقداری نشاسته و فیبر مورد نیاز بدن است.ـ فنیلالانین دارد که بر رفع استرس و اضطراب اثرگذاری های مناسبی دارد. ـ آهن موجود در آن منبعی مناسب برای افراد دارای کم خونی به شمار می رود. ـ حاوی تئوبرومین است که در داروهای ضدسرفه نیز دیده می شود. ـ سروتونین آن در افراد مبتلا به افسردگی و سندرم پیش از قاعدگی می تواند سطح این هورمون را در مغز افزایش دهد. ـ کافئین، در افراد متفاوت بر حسب عاداتشان اثراتی چون افزایش هوشیاری و جلوگیری از خواب دارد. ـ چربی مفید آن سبب چاقی یا افزایش کلسترول نمی شود. 

 براساس تحقیقات انجام شده، شکلات تلخ پر از مقادیر زیاد پروتئین، تیامین، ویتامین های A،B۱،B۲،C،E، مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم، روی و ترکیبات مفید برای بدن است که مصرف اندکی از آن در تغذیه روزانه خوب است


دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد