خواص شکوفه بادام در طب سنتی 


 خواص شکوفه بادام در طب سنتی 

 خواص شکوفه بادام در طب سنتی 

 به سبب وجود هورمون مردانه در شکوفه بادام، مصرف آن موجب زیاد شدن میل جنسی در مردان و کاهش آن در زنان می شود. البته زیادهروی در خوردن این جوشانده برای معده بخصوص در سالخوردگان سرد مزاج مضر است. نکته مهمی که لازم است بدان توجه شود این است که از مصرف مغز بادام کهنه و فاسد بپرهیزید زیرا اشتها را از بین برده موجب افسردگی، استفراغ و گاه غش می شود که در این صورت درمان آن با استفراغ و خوردن مواد ترش ممکن است.Image result for ‫شکوفه بادام‬‎

خواص شکوفه بادام:

۱- پانزده گرم از آن را باسی گرم برگ بادام تازه مخلوط نموده و دم کنید و آب آن را صاف و شیرین کرده بنوشید. مسهل است.۲- اگر آن را دم کنید و آب صاف کرده ی آن را شیرین ساخته و به طفل بخورانید، مسهل ملایمی برای اطفال می باشد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد