قالب وردپرس درنا توس
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / خواص غذایی و درمانی جوزهندی(قسمت دوم)
جوزهندی
جوزهندی

خواص غذایی و درمانی جوزهندی(قسمت دوم)

گفته می شود که جوزهندی،خاصیت ضد التهابی دارد که همراه با شیر غنی از ویتامین، پوستی لطیف و شاداب را به شما هدیه خواهد کرد

در صورتی که هنگام بستن چشم و خواب با مشکل مواجه میشوید، یک فنجان شیر داغ را با جوزهندی مخلوط کرده و میل کنید. شیر حاوی تریپتوفان، اسید آمینه ای است که به سروتونین برای ترویج خواب در بدن تبدیل می شود. . جوزهندی موجب می شود که اثر سروتونین در بدن طولانی تر باقی بماند (بنابراین در معز به مدت طولانی تری میماند.

التهابات و دردهای مفصلی و رماتیسمی با مصرف خوراکی جوزهندی و همچنین ماساژ موضع با روغن آن تسکین مییابد. جوزهندی به حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. برای کاهش علائم آلرژی نیز می توانید جوزهندی بخورید. سیستم قلبی،عروقی را تحریک می کند و برای حفظ سلامت قلب مفید است. همانند میخک،جوزهندی دارای ترکیبی به نام «یوجینول» است که برای قلب مفید می باشد.

بی نظمی  و درد قاعدگی را رفع میکند. تقویت کننده ذهن است. بدن را ارامش میدهد و سبب افزایش گردش خون میشود. روغن ان ازجمله ترکیبات مهم بیشتر داروهای تسکین دهنده سرفه است. ضمن این که در درمان سرماخوردگی نیز موثر است. برای درمان آسم مفید است. اضطراب و افسردگی را رفع می کند. عفونت و بیماریهای کلیه ای را درمان می کند. خاصیت ضد باکتریایی و ضدعفونی کننده دارد که برای رفع کدری، چربی و چین و چروک پوست مفید است. مصرف مقدار کم ان نفخ معده را عضلات موثر است.

مخلوطی از چند قطره روغن جوزهندی و عسل حالت تهوع، سوء هاضمه و اسهال شدید را درمان می کند. در طب هومیوپاتی، برای معالجه اضطراب و  افسردگی به کار برده می شود. در طب چینی برای درمان بیماریهای کبد استفاده میشود. تقویت کننده کبد است و سموم کبد را دفع می کند. برای کنترل آکنه دانه جوزهندی آسیاب شده را با کمی شیر مخلوط کنید تا به شکل ضماد در بیاید. پس از شستن صورت با آب ولرم و خشک کردن، ضماد را به صورت بمالید و پس از ۲ ساعت ابتدا با آب ولرم و سپس برای بستن منافذ با آب سرد بشویید. این ضماد به  عنوان اسکراب برای رفع جوش استفاده میشود کمی از روغن آن را روی موضع بمالید. مصرف آن مانع بروز سنگ کلیه می شود. برای بهبود بخشیدن به سیستم گوارشی کمی پودر جوز هندی را روی صبحانه خود بپاشید.زیاده روی نکنید زیرا  باعث سرخی صورت، سردرد و نوعی مسمومیت می شود.

این موضوع در سالهای اخیر مورد تحقیق و تایید قرار گرفته و یکی از ترکیباتی که باعث این مسمومیت می شود به  نام میریسنی مسیر شناسایی شده است بنابراین اگر از خواص این گیاه با خبر  شدید، در مصرف ان زیاده روی نکنید و همیشه حد اعتدال را نگه دارید.علاوه بر این مصرف زیاد آن سبب ایجاد مشکل در  بخش کنترل احساسات در مغزشده و پس از مصرف بیش از حد، احساس نشاط به همراه سستی و رخوت در انسان  است.

خواص غذایی و درمانی جوزهندی(قسمت اول)

مطلب پیشنهادی

تسکین دهنده جوش

زیبایی … چگونه…؟

زیبایی … چگونه…؟   تسکین دهنده جوش  ابتدا دو قرص آسپیرین (ضد التهاب) بخورید، و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *