خواص نارگیل(Cocos nucifera)از منظر طب سنتی


خواص نارگیل(Cocos nucifera)از منظر طب سنتی

خواص نارگیل(Cocos nucifera)از منظر طب سنتی

نارگیل(Cocos nucifera) 

اسامی عمومی دیگر: درخت نارگیل، نارجیلنامهای علمی دیگر: CocOS nuciferauiboنام خانواده: خانوادهٔ نخل (Palmaceae).نوع گیاه: درختقسمت مورد استفاده: میوه و روغن میوهمواد موثر داروئی: گلیسرید، اسیدهایی از قبیل اسید لوریک، میریستیک، پالمیتیک، کاپریلیک، کاپريک استئاریک.خواص درمانی: در ترکیب روغنهای خوراکی، شکلات، شیرینی سازی، روغن سر و فرآورده های آرایشی به کار میرود. روغن نارگیل در صنایع صابون سازی، شمع سازی و به عنوان پایه پماد در داروسازی به مصرف میرسد.موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: نارگیل در پزشکی سنتی به عنوان برطرف کنندهٔ درد مثانه و ضعفکلیه به کاربرده شده و روغن آن را جهت درد مثانه، کمر و زانو مصرف می نمایند. افزون بر این برای روغنآن اثر متحرک و مقوی قوه باه قائل میباشند.مقدار و دستور مصرف: بر حسب نوع فرآورده های داروئی مقدار مصرف آن متغیر می باشدعوارض جانبی و سمیت: ندارد.موارد عدم استعمال: ندارد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد