خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / خواص نارگیل(Cocos nucifera)از منظر طب سنتی
نارگیل
نارگیل

خواص نارگیل(Cocos nucifera)از منظر طب سنتی

خواص نارگیل(Cocos nucifera)از منظر طب سنتی

نارگیل(Cocos nucifera) 

اسامی عمومی دیگر: درخت نارگیل، نارجیل

نامهای علمی دیگر: CocOS nuciferauibo

نام خانواده: خانوادهٔ نخل (Palmaceae).

نوع گیاه: درخت

قسمت مورد استفاده: میوه و روغن میوه

مواد موثر داروئی: گلیسرید، اسیدهایی از قبیل اسید لوریک، میریستیک، پالمیتیک، کاپریلیک، کاپریک استئاریک.

خواص درمانی: در ترکیب روغنهای خوراکی، شکلات، شیرینی سازی، روغن سر و فرآورده های آرایشی به کار میرود. روغن نارگیل در صنایع صابون سازی، شمع سازی و به عنوان پایه پماد در داروسازی به مصرف میرسد.

موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: نارگیل در پزشکی سنتی به عنوان برطرف کنندهٔ درد مثانه و ضعفکلیه به کاربرده شده و روغن آن را جهت درد مثانه، کمر و زانو مصرف می نمایند. افزون بر این برای روغنآن اثر متحرک و مقوی قوه باه قائل میباشند.

مقدار و دستور مصرف: بر حسب نوع فرآورده های داروئی مقدار مصرف آن متغیر می باشد

عوارض جانبی و سمیت: ندارد.

موارد عدم استعمال: ندارد.

telegram

همچنین ببینید

ناخنک

همه چیز درباره ناخنک (اکلیل الملک)

همه چیز درباره ناخنک (اکلیل الملک)   منشاء و دامنه انتشار: پراکندگی این گیاه در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *