قالب وردپرس درنا توس
ویتامین C
ویتامین C

خواص ویتامین C چیست؟!

خواص ویتامین C چیست؟!

حاوی ویتامین C

اطفال و اشخاصی که دچار فقر ویتامین C میباشند می توانند با مصرف این مربا تا حد زیادی کمبود خود را جبران کنند:

میوه های رسیده گل نسترن را که به رنگ نارنجی در آمده اند پاک کرده بشویید. سپس در ظرفی ریخته و آن قدر آب به آن اضافه کنید تا روی میوه را بگیرد. سپس روی حرارت بگذارید تا خوب پخته و له شود. مراقب باشید که این میوه زود میسوزد و ته میگیرد بنابراین باید مرتب آن را هم بزنید. هنگامی که میوه ها پخته و به خوبی له شد آن را از صافی ་ رد کنید تا اضافات وسط آن گرفته شود. سپس به اندازه وزن آن شکر اضافه کرده مدت ۱۲  دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آن حل شده و به صورت مربا درآید.

خانواده‌ی کلم‌ها
کلم‌هایی مثل کلم چینی، بروکسل و بروکلی فرمانروایان دنیای سلامتی‌اند. در هر فنجان از این کلم‌ها 33 میلی گرم ویتامین C وجود دارد. خانواده‌ی کلم‌ها سرشار از مواد مغذی‌اند و می‌توانند با سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی مقاله کنند. کلم بروکسل چهار برابر بیشتر از هم خانواده های دیگر خود ویتامین C دارد، یعنی هر فنجان 97 میلی گرم. توجه داشته باشید بهترین شیوه‌ی پخت کلم‌ها بخارپز کردن است تا بیشترین میزان ویتامین‌های خود را حفظ کنند. توصیه می‌کنیم از جوشاندن طولانی مدت این کلم‌ها خودداری کنید.
مرکبات

مرکبات
مرکبات منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین C، پتاسیم، پکتین و ترکیبات فیتوشیمیایی می‌باشند که با آلرژی، آسم، سرطان، بیماری آب مروارید چشم، بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرماخوردگی مقابله می‌کنند.

کیوی
یک عدد کیوی درشت حدود 80 میلی گرم ویتامین C و عناصر فیتوشیمیایی زیادی دارد.
این میوه‌ی خوشمزه همچنین حاوی میزان زیادی پتاسیم و پکتین، فیبرهای حلال است که میزان کلسترول خون را ثابت نگه می‌دارد.
کیوی تأمین کننده‌ی آنتی اکسیدان‌های لوتئین و زآگزانتین نیز می‌باشد که برای سلامت چشم ضروری‌اند. باید بدانید 115 گرم از این میوه حاوی فقط 70 کالری است.

طالبی، خربزه
این میوه‌ها سرشار از ویتامین C و پتاسیم هستند و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، بعضی از سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی، کاهش قدرت بینایی و آکنه موثر عمل می‌کنند.

نخود فرنگی
نخود فرنگی منبع خوب پروتئین‌های گیاهی و آهن است که برای گیاه‌خواران یک ماده‌ی غذایی مفید محسوب می‌شود.
نخود فرنگی احتمال پیشرفت بعضی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد و از افسردگی، بالا رفتن کلسترول و بیماری دژنراسیون ماکولای چشم پیشگیری می‌کند. ویتامین C با اثرات منفی رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند و برای همین می‌تواند از بیماری آب مروارید پیشگیری کند. برای حفظ بیشترین میزان ویتامین C نخود فرنگی توصیه می‌کنیم برای پخت آن از آب کمی استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی

عوارض داروهای ام اس

عوارض جانبی داروی بیماران ام اس 

عوارض جانبی داروی بیماران ام اس    مبتلایان به ام اس اغلب داروهای مختلفی مصرف …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *