خواص چغندر در پیشگیری از سرطان 


خواص چغندر در پیشگیری از سرطان 

خواص چغندر در پیشگیری از سرطان 

  کار دستگاه لنفاوی را تحریک کرده و از بروز و برگشت برخی انواع سرطان به خصوص سرطان ریه جلوگیری می کند در یک گزارش علمی منتشر شده در مجارستان گفته شده است که پزشکی با استفاده از چغندر، بیماری سرطان را در یک مرد پنجاه ساله به طور کامل درمان کرده است. بعد از شش هفته درمان، تومور کاملاً ناپدید شده بود.  در گزارش مشابهی، باز هم از مجارستان، تومور سرطان پروستات بعد از مدت کوتاهی درمان با چغندر به طور کاملی از بین رفته بود. برای اثبات تأثیر التیام بخشی چغندر بر سرطان باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد.آب چغندر عامل پیشگیری کننده و درمان کننده طبیعی است. در طی درمان سرطان، باید روزی صد میلی لیتر آب چغندر تازه نوشید. چغندر کنسروی همان تأثیر دارویی را ندارد.چغندر در درمان یبوست، احتباس مایعات، اضطراب، گرفتاری های حافظه، سنگ صفرا، گرفتاری های مثانه، گرفتاریهای کلیه و کم خونی هم مؤثر است. توانایی چغندر در تقویت کارکرد کبد معروف است. چغندر غنی از آهن، پتاسیم، نیاسین، مس و ویتامین C است. اسیدفولیک، روی، کلسیم، منگنز و منیزیم هم به مقدار زیاد در چغندر وجود دارد.غذاهای گیاهی همچون چغندر که قرمز رنگ می‌باشند خواص ضد سرطانی دارند.تحقیقات نشان داده است که عصاره چغندر در کاهش تومورها بسیار موثر است.و در درمان پانکراس، سرطان پستان، سرطان پروستات نیز بسیار مفید می‌باشد.اثرات ضد التهابی موجود در آنتی اکسیدانهای چغندر می‌تواند مانع بروز سرطان شود.احتمالاً شما عادت کرده اید که چغندررا به صورت پخته شده (لبو) و در داخل سالاد میل کنید. با این حال روش های متعددی برای مصرف چغندر وجود دارد که می توان بیشترین بهره را از خواص آن برد. آب چغندر باعث مقابله با رادیکال های آزاد می شود و راندمان ورزشکاران را بالا می برد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد