خانه / مطبخ طب سنتی / خوراک لوبیا در طب سنتی
خوراك لوبیا
خوراك لوبیا

خوراک لوبیا در طب سنتی

خوراک لوبیا در طب سنتی

مواد لازم 

لوبیا قرمز یا چیتی ۲ فنجان

لوبیا سبز تازه ۴ فنجان

پیاز درشت ۱ عدد

رو غن ⅕فنجان

ادویه به مقدار لازم

نمک  به مقدار لازم

آب ۶ لیوان

طرز تهیه

ابتدا لوبیا قرمز را با 6لیوان آب پخته سپس لوبیا خرد شده را به آن اضافه نموده بعد از نیم ساعت پیاز داغ و ادویه را اضافه کرده بعد از ده دقیقه غذا آماده است.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *