خوراک لوبیا در طب سنتی


خوراک لوبیا در طب سنتی

خوراك لوبیا در طب سنتی

مواد لازم 

لوبیا قرمز یا چیتی ۲ فنجان لوبیا سبز تازه ۴ فنجان پیاز درشت ۱ عدد رو غن ⅕فنجان ادويه به مقدار لازم نمک  به مقدار لازمآب ٦ ليوان

طرز تهیه

ابتدا لوبیا قرمز را با 6لیوان آب پخته سپس لوبیا خرد شده را به آن اضافه نموده بعد از نیم ساعت پیاز داغ و ادویه را اضافه کرده بعد از ده دقیقه غذا آماده است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد