خانه / مطبخ طب سنتی / خوراک جوانه ماش,یک خوراکی مقوی هندی در طب سنتی
خوراک جوانه ماش,یک خوراکی مقوی هندی در طب سنتی
خوراک جوانه ماش,یک خوراکی مقوی هندی در طب سنتی

خوراک جوانه ماش,یک خوراکی مقوی هندی در طب سنتی

خوراک جوانه ماش,یک خوراکی مقوی هندی در طب سنتی

خوراک جوانه ماش 

یکی از خوراک های خوب و مقوی هندی است.

ماش را به مقدار لازم ابتدا به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس نموده سپس در یک سبد ریخته تا آب اضافی آن خارج شود آن گاه سبد را به مدت ۱۲ ساعت در یک پلاستیک رنگ روشن قرار داده و در آن را محکم می بندیم تا ماش جوانه بزند. بعد از جوانه زدن با کمی آب حرارت ملایم داده تا بپزد سپس کمی نمک به آن اضافه نموده به عنوان صبحانه میل کنند.

%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%a7%da%a9-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d8%a7-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%85%d8%a7%d8%b4

جوانه ماش را هیچ گاه به صورت خام استفاده نکنید چون سمی است.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *