خوراک مرغ با ریواس در طب سنتی


خوراک مرغ با ریواس در طب سنتی

خوراک مرغ با ریواس در طب سنتی

مواد لازم

مرغ یک عدد ۱/۵ کیلو پیاز 4عدد متوسط سیر 6حبهگلاب ۳ قاشق غذاخوریهل ۳ عددزعفران ۳ قاشق غذاخوریریواس ۳ شاخهروغن مایع ٤ قاشقسویا سس ۲ قاشق غذاخوریادویه کاری ۱ قاشق مرباخوریفلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

مرغ را تمیز کرده و بعد از شستن قطعه قطعه کرده پیازها را خرد کرده و در ظرف بزرگی که تمام مرغ در کف آن قرار بگیرد بریزید روغن را به آن اضافه کنید. سیر را خرد کرده و داخل ظرف بریزید. بعد از اینکه کمی سرخ شد مرغ ها را به آن اضافه کنید. گلاب، هل، زعفران، نمک، سویا سس و ادویه کاری را به آن اضافه کنید هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، ریواس ها را قطعه قطعه کرده پوست گرفته وداخل ظرف مرغ بریزید حرارت را خیلی کم کرده و در ظرف را بگذارید تا مرغ ها آرام آرام بپزند و به روغن بیافتند. در پایان مرغ ها که کمی سرخ شدند در ظرف مورد نظر ریخته و آن را با سیب زمینی سرخ شده و برش های لیمو و گوجه فرنگی تزئین نمائید.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد