خورش لوبیا سبز
خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز

 خورش لوبیا سبز

مواذ لازم

مواذ لازم برای تهیه ی «خورشی لوبیا سبز» به شرح زیر است:

لوبیا سبز خرد شده  ۲۵۰ گرم

لټه . ۱۰۰ گرم

پیاز متوسط  عدد 

گوجه فرنگی ۳ عدد

سیر  ۲-حبه

قارچ  ۲۵۰ گرم خرد شده

روغن زیتون یا روغن کنجد 4 تا ۵ قاشق غذاخوری

آب غوره نصف استکان

 نمک و فلفل به مقدار لازم

دارچین و زیره و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

لپه را از شب قبل خیس می کنیم، سپس آب آن را خالی کرده و لپه ها را در قابلمه می ریزیم و کنار میگذاریم. لوبیا سبز را شسته و به اندازه ۳ سانتیمترخرد کرده و با ۲ لیوان آب جداگانه می پزیم تا آب آن کشیده شود. بعد آنها را به همراه پیاز خلال شده و ۱ لیوان آب به لپه اضافه می کنیم. سپس قارچ خرد شده را به آن می افزاییم. سیر و گوجه فرنگی را به همراه ۱ لیوان آب در مخلوط کن مخلوط کرده و به خورش اضافه می کنیم و روی اجاق می گذاریم تا جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم کرده می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد. در حین پختن، روغن، نمک، فلفل، دارچین، زعفران و زیره ای را که از قبل آماده کرده ایم، به آن اضافه کرده و در انتها، به آن آبغوره اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش کاملاً جا افتاده و اماده شود

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

telegram

همچنین ببینید

ویتامین C

نقش ویتامین C در باروری

نقش ویتامین C در باروری   از سال ها قبل ارتباط ویتامین C و باروری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *