خیار (Cucumis sativus)بخورید,خارش را درمان کنید…!!


خیار (Cucumis sativus)بخورید,خارش را درمان کنید…!!

خیار (Cucumis sativus)بخورید,خارش را درمان کنید...!!

خیار (Cucumis sativus)

اسامی عمومی دیگر: خیار خوراکی، قند، قناء.n-ul نامهای علمی دیگر: کوکومین ستیوس (.Cucumis sativus L) نام خانواده: خانوادهٔ کدو (Cucurbitaceae).نوع گیاه: بوته.قسمت مورد استفاده: میوه، تخم .مواد متشکله موثر: میوه: روغن فرار، ویتامینهای B و C، کاروتن، اسیدهای آمینه، آنزیمهای پروتئولیتیک، ساپونین، املاح معدنی (فسفر)، نیاسین، ریبوفلاوین، دانه: روغن ثابت، رزین. خواص درمانی: افزون بر مصارف خوراکی آن را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، ضد نزله، آرام کننده، مدر، ملین، تصفیه کنندهٔ خون و در استعماkmoppل خارجی در فرآورده های بهداشتی و آرایشی به صورت پماد و لوسیون در رفع خارش و جوش به کار برده و دانهٔ آن را به عنوان مدر و ضد کرم مورد مصرف قرار می دهند. موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: خیار را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، جلا دهندهٔ پوست، رفع سوء هاضمه، رفع عطش و حرارت، صفراآور، رفع التهاب، مدر و دافع سنگ مثانه و کلیه توصیه نموده اند. مقدار و دستور مصرف: پودر دانه به مقدار ۱۹-۸ گرم به صورت خیسانده در یک فنجان.عوارض جانبی و سمیت: ندارد. موارد عدم استعمال: ندارد.untitled-p-jkhg 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد