دانستنی هایی درباره دیابت یا مرض قند/ قسمت اول


دانستنی هایی درباره دیابت یا مرض قند/ قسمت اول

دانستنی هایی درباره دیابت یا مرض قند

 یک پزشک یونانی در دو هزار سال قبل راجع به این بیماری چنین یاد میکند: دیابت مرضی است که عضلات و گوشت بدن را آب میکند و از راه ادرار دفع می نماید. بدن مبتلایان به این بیماری نمیتوانند قند را به انرژی تبدیل کند. و تدریجاً ذخائر پروتئینی و چربی بدن خود را مصرف میکند. می شود در این حالت لوزالمعده ماده انسولین که باعث سوختن قند می شود بمقدار کافی تولید نمیکند. لذا مقدار قند خون که یک گرم در هر لیتر است. افزایش مییابد.عوارض آن عبارتست از پیدایش قند در ادرار و زیاد شدن ادرار هر اندازه مقدار قند زیادتر شود ادرار هم بیشتر می شود. بطوریکه ادرار بیمار مبتلا به دیابت آب هم زیاد میآشامد. حس گرسنگی سیرنشدنی در او پیدا میشود. همیشه و خسته و ناتوان میباشد کم کم لاغر می شود. برای معالجه این مرضی هنوز داروی مخصوصی ساخته نشده است.بیمار باید بدستور پزشک و به رژیم غذائی عمل کند و از خوردن مواد قندی و نشاسته ای بپرهیزد. تزریق انسولین نیز گاهی مفید واقع میشود. درمان با انسولین گیاهی: یکی از ترشحات لوزالمعده برای تنظیم قند بدن است. در اثر خرابی این غدد و کم شدن انسولین شخصی مبتلا به مرضی قند میشود. سابقاً این انسولین را از همان غده گرفته به بیماران قند تزریق میکردند. پس از تزریق قند خون و ادرار کم میشد. ولی پس از چندی دوباره بالا می رفت. اخیراً در هویج انسولین گیاهی مخصوصی پیدا کرده اند که بیماری قند را معالجه میکند. و همچنین آب شلغم نیز انسولین گیاهی بمقدار زیاد دارد و نوشیدن آن را بکلیه مبتلایان مرض قند توصیه میکنیم. انسان قوه خلاقه ندارد و تمام احتیاجات خود را باید از مواد خوراکی و گیاهان بگیرد. یکی از احتیاجات انسولین میباشد که در بعضی از خوراکیها موجود بوده و نخوردن آن شخصی را مبتلا به بیماری قند می نماید. یکی از این خوراکیها، هویج ناقابل است که خوردن آن سبب می شود شخص باین بیماری مبتلا نشود. چنانچه مبتلا شد درمانش مشکل می باشد لذا خوردن آب هویج و زردک بهترین درمان بیماری قند میباشد و برای معالجه دردپا هم مفید میباشد. و خوردن توت، مخصوصاً توت خشک با اینکه قند دارد برای معالجه مرض قند نافع است بنظر اینجانب بعید نیست که در آن نیز نوعی انسولین نباتی باشد.قراقاط که بعربی زقال و در تهران برگ نو مینامند. در معالجه بیماری قند تأثیر بسزائی دارد بطور دمکرده استفاده می نمایند و برای امراض مختلف مانند خونریزی ها، طپش قلب و فشار خون در ضعف و کم خونی و اسهال خونی و ساده نافع است. شاهی که ترتیزک و یا بولاغ اوتی مینامند میگویند دارای انسولین میباشد قند وارد در خون را خارج میکند.  پیاز نیز دارای انسولین است (ویتامین اث) آن در معالجه قند مؤثر است. میوهها و سبزی هائی که دارای (ویتامین اث) میباشد در تنظیم قند خون مؤثر بوده و در معالجه عدم مبتلا باین مرضی نقش بزرگی بازی میکند. این ویتامین در نسترن وحشی، فلفل سبز، آب نارنج، آبلیمو، گوجه فرنگی بمقدار زیاد موجود است و نیز در بادام، سیب، زردآلو، موز، خربزه، انار، گلابی، جعفری، نخود، ترتیزک، توت فرنگی، دارابی، انبه، گوجه، نارنگی پیدا می شود.دانستنی هایی درباره دیابت یا مرض قند/ قسمت دوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد