دانستنی هایی درباره لوزتین


دانستنی هایی درباره لوزتین

 دانستنی هایی درباره لوزتین

 لوزتین گاهی بعلت سرماخوردگی و گاهی بواسطه خوردن چیزهای خیلی شیرین مانند خربزه و عسل و امثالهم که در طبیعت حاد میباشد بزرگ شده و سبب قبول تراکم میکروب ها می شوند و برای اصلاح آن بهتر است که با بعضی داروهای آنتی ستیک و غیره غرغره کنند. و از ورم آن جلوگیری به عمل آید در صورت تزاید حجم و مانع بود نشان بوسیله پزشک متخصص عمل جراحی او را قطع کرده و بیرون آورند.به عقیده پزشکان مناسب ترین فصل برای عمل لوزتین بهار و پائیز است زیرا هوا معتدل است و بیمار آسانتر میتواند تنفس کند و تحمل وی در مقابل درد بیشتر میگردد.در فصل زمستان خطر چرک کردن پس از عمل لوزتین زیاد است البته در صورتیکه عمل لوزتین کاملاً ضروری باشد در فصل زمستان نیز می توان عمل کرد و با کمک آنتی بیوتیک از خطر احتمالی چرک شدن محل عمل جلوگیری نمود در هر صورت اگر شخصی مبتلا به بیماری انژین شد چند هفته بعد از معالجه عمومی بیمار میتوان لوزتین وی را عمل کرد.بسیاری از مردم از خود می پرسند که آیا عمل لوزتین لازم است یا نه؟ و عده ای نیز عقیده دارند که اگر لوزتین عضو غیر قابل استفاده است اصولا چرا خدا آنرا به بشر داده است؟پزشکان معتقدند که ایند و کیسه کوچکی که دو طرف گلو قرار دارد اگر در حالت عادی و سلامت باشد برای بدن مفید و کاملاً ضروری است: زیرا وظیفه لوزتین که از گلبول های سفید است مبارزه با میکروبهائی است که از طریق تنفس بداخل بدن وارد میشوند. و به خصوص وجود لوزتین در صورتیکه چرکی نباشد برای اطفال کاملاً لازم است و مدافع بدن آنها در مقابل میکروبها است.  اما اگر همین عضو فعال بدن خود محل چرک می گردد در صورتی که عفونی گردد دشمن سلامت بدن می شود و در این گونه مواقع که لوزتین چرکی میگردد اندازهاش از حد طبیعی بزرگتر می شود و عمل تنفس را بخصوص در هنگام سرماخوردگی مشکل میسازد و در این صورت است که عمل لوزتین را ضروری و حتمی می دانند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد