previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

دانستیهایی از میوه به


دانستیهایی از میوه به

دانستیهایی از میوه به

منبع ویتامین های مختلف هستم و آش من به مبارزه با امراض معدی بروید . پوست من برای از بین بردن چین و چروک پوست مفید است . برای نرمی سینه و تنگ نفس مرا تجویز کنید . اسم من به است ، به من بهی و آبی هم می گویند . اعراب مرا سفرجل می خوانند . زادگاه اولیه من ایران است و در نام لاتینی من کلمه ایرانی به چشم می خورد . من دارای انواع جنگلی – ترش – شیرین و میخوش هستم . بهترین نوع من پیوندی است که آنرامی خوانند .

قابل خوردن نیست ، ولی بهدانه ی « به شغال » روی تنه زالزالک پیوند کرده باشند . نوع جنگلی من گس است  آن بهتر از دانه ی پیوندی است . من دارای ویتامین های آ- ب و ای و پ ۶ بوده دارای آهک و تانن هستم و از این رو برای مبتلایان به امراض سل و دق غذای مطلوبی می باشم . آب جوشانده و پخته من مقوی وقابض است . آب میوه من که به وسیله ماشین فشاری گرفته شود ، ملین بوده طبل شکم را خالی می کند و در کوچک کردن شکم موثر است . شربت ساده ی من که به شربت به معروف است . برای درمان ورم روده مفید می باشد و شربت به لیمو مقوی قلب و معده بوده و ایجاد سرور می نماید
آش من غذای گوارایی برای امراض معدی است وخورش به نیز همتای آن می باشد. آب میوه ی من برای معالجه اسهال خونی و خونریزی معدی تجویز شده است و دمکردی شکوفه ی من سی گرم در لیتر سرفه را تسکین می دهد اگر پوست میوه ی مرا پانزدهروز در الکل خیس کنند ، و با آب آن صورت را مالش دهند چین و چروک را از بین می برد.
وجود ویتامین های ب و پ درمن سبب شده است که اعصاب را تقویت کنم و جوانی را پایدار سازم . با آب جوشانده ی من می توان معده و روده و رحم را شست . نوع ترش من در تقویت معده بهتر از شیرین است . نوع شیرین من مسرور کننده و مقوی معدهو دماغ است پیشاب را زیاد می کند . زیاده روی در خوردن به مسهل است . عصاره میوه ی من مانع خونریزی و قی و خمار و تشنگی است . یکی از پزشکان قدیم ایران معتقد است که زیاده روی در خوردن به ترش و میخوش باعث سکسکه است. بوییدن انواع معطر من باعث تقویت روح حیوانی و نفسانی است . قی را بند می آورد و خونریزی معده را درمان می کند . خوردن میوه خام من مخصوصا شاداب و شیرین آن جهت تفریح و معالجه وسواس و تسکین درد سر و آبریزش بینی و تقویت کبد ومعده مفید می باشد . اشتها را زیاد می کند. میوه ی من بوی بد دهان را از بین می برد .

یرقان را معالجه می نماید و التهاب معده را تسکین می دهد .و برای تسکین درد قسمت بالای معده توصیه شده است و مفید است . اگر میوه ی مرا زیر آتش تنوری نمایید به حدی که رنگ آن تیره شود و بخورید اسهال مزمن را معالجه می کند مخصوصا اگر وسط میوه مرا را خالی کرده و دانه ها را برداشته و بهجای آن جوزبویا گذاشته باشند . رب نوع ترش من قابض معده بوده ، قی را بند می آورد و اسهال را معالجه می کند .

مسکن تشنگی و حرارت معده است . مربای من با آْب نعناع برای جلوگیری از قی به کار می رود . شکوفه تازه من مسکن سینه – قابض ومسکن درد سر و قی کردن است . مقوی قلب ، دماغ و معده بوده ، و اثری نیکو دارد . مربای میوه من جهت نرم کردن و درمان سرفه و تنگ نفس سود بخش می باشد .

ضماد میوه و برگ درخت من جهت فرو بردن ورم های گرم مخصوصا ورم چشم نافع است . از این ضماد می توان برای رفع سوزش محل نیش حشرات سمی استفاده نمود . ضماد برگ من به تنهایی جهت معالجه زخمهای چرکی مفید می باشد . کرک روی پوست من بسیار قابض است و برای گلو و آواز خوب نیست ، چنانچه آب میوه ی مرا در روغن زیتون ریخته و آنرا غلیظ نمایید ، تنقیه ی آن جهت معالجه اسهال و زخم معده اثر معجزه آسا دارد


دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد