خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / درباره بیماری یرقان در نوزادان چه میدانید…؟؟
درباره بیماری یرقان در نوزادان چه میدانید...؟؟
درباره بیماری یرقان در نوزادان چه میدانید...؟؟

درباره بیماری یرقان در نوزادان چه میدانید…؟؟

درباره بیماری یرقان در نوزادان چه میدانید…؟؟

یرقان نوزادی در طب گیاهی به سادگی قابل درمان است و از این نظر بر طب اروپایی برتری کامل دارد.

نسخه:

۱ استکان آب بجوشانید تا نیمی از آن بماند صاف کنید و در طول روز / هر روز نصف تا یک قاشق چایخوری تخم گشنیز را در ۵ به نوزاد بدهید و چند روز تکرار کنید.

ترنجبین به میزان یک قاشق چایخوری تا مربا خوری را در کمی آب جوش حل کنید و صاف کنید و کمکم به کودک بدهید و چند روز تکرار کنید.

مصرف قدومه با ترنجبین بعد از صاف کردن خوب است.

هر کدام از این نسخهها به تنهایی یا باهم خوب است و علاوه بر درمان زردی باعث سلامت و شادابی نوزاد میشود. نوزادانی که زیاد گریه میکنند

و به خود فشار میآورند و صورتشان سرخ و باصطلاح زورپیچ میشوند با مصرف این نسخهها دارای خواب خوشی شده و گریه ها برطرف و در خلق و خوی آینده آنان نیز مؤثر خواهد بود.

یرقان یا هپاتیت در بزرگسالان

نسخه:

– عرق بید مشک- عرق شاهتره- عرق کاسنی- از هر کدام یک بطری- تخم خرفه ۵۰ گرم

– تخم خرفه را در عرقیات خیسانده و مدت حد اقل ۲۴ ساعت در سایه نگهداری کنید، سپس با دست تمیز، خرفه را در عرقیات

مالش دهید (عصاره کشی) کنید تا خواص خود را به عرقیات بدهد، صاف کنید و در یخچال نگهدارید و پس از هر غذا یک استکان میل نمایید.

همزمان با نسخه فوق نسخه زیر را نیز به کار برید:

– عناب- بنفشه- شیرخشت- ترنجبین از هر کدام ۳۰ گرم

– عناب و بنفشه را در یک کاسه آب بجوشانید تا نیمی بماند، صاف کنید و ترنجبین و شیرخشت را در آن حل کنید و دوباره صاف کنید و قبل از هر غذا نیم تا یک استکان آن را با یک استکان آب هندوانه میل نمایید.

تا یک ماه ادامه دهید و غذا و سوپ گشنیز و کته گشنیز و شورباهای سرد مزاج و امثال آن اختیار کنید. از مصرف انواع سرخ کردنی، چربی، تخممرغ، شیرینیجات قنادی و نوشابه و سوسیس و کالباس و هر نوع غذای سفت و دیرهضم اکیدا پرهیز نمایید.

حتی المقدور از خوردن نان نیز خودداری گردد.

اگر یرقان در مراحل حاد است و بیم آن میرود که به ورم سخت کبدی تبدیل شود، غذای بیمار منحصر به لعاب سوپ گشنیز باشد و جرم غذا را مصرف نکند و به هیچ وجه نان و غذای سفت نخورد و از میوه و سبزی خام هم صرفنظر نماید.

سوپ گشنیز با مواد زیر طبخ میشود:

سبزی گشنیز با اسفناج یا برگ چغندر و کمی عدس و ماهیچه گوسفند یا مرغ بدون چربی و آلوی بخارا. پس از بهبودی و گذر از مرحله بحرانی، به جای لعاب خود غذا را میل کند و آبمیوههای خنک مصرف نماید.

پس از یک ماه، رژیم غذایی ۱۵ روزه زیر را اجرا کند:

۱ لیوان آب جوش حل کنید و صاف کرده آن را داغداغ روی ۳ قاشق  یک روز در میان ۳ قاشق غذاخوری ترنجبین را در ۵ غذاخوری خاکشیر تمیز شده بریزید و به جای صبحانه میل کنید و تا ظهر چیزی نخورید مگر کمپوب و فرنی رقیق و یک روز در میان صبحها ۲ لیوان عرق شاهتره را داغ کنید تا به حد جوش برسد، بلافاصله آن را داغ داغ روی ۳ قاشق غذاخوری خاکشیر که از قبل تمیز شده بریزید و به جای صبحانه میل کنید و تا ظهر چیزی نخورید مگر کمپوت یا فرنی رقیق و ظهرها سوپ گشنیز را یک روز در میان و سوپ فصل را نیز یک روز در میان به جای ناهار میل کنید. شبها، شام کته گشنیز با کاهو و سکنجبین و کمی گوشت مرغ آبپز باشد.

سوپ فصل از سبزیجاتی که در همان فصل موجود است تهیه و پخته میشود. چیزهایی مانند ریواس، کنگر، کدو، گل کلم، شلغم و امثال آنکه با گوشت گوسفند یا مرغ بدون چربی پخته شود و چاشنی آن آبلیموی تازه یا سرکه خانگی یا آبغوره باشد. شوربا و آشهای آبغوره و آلبالو و قرهقوروت و سماق و انار نیز میتواند یک روز در میان به جای ناهار مورد استفاده قرار گیرد. اگر سماق و انار باعث قبض شکم شود از ترشیهای دیگر استفاده کنید.

مصرف عرق کاسنی یا آب کاسنی در مراحل اول بسیار مفید است و بیمار میتواند یک روز در میان به جای ناهار مورد استفاده قرار گیرد. اگر سماق و انار باعث قبض شکم شود از ترشیهای دیگر استفاده کنید. مصرف عرق کاسنی یا آب کاسنی در مراحل اول بسیار مفید است و بیمار میتواند به جای آب از آنها استفاده کند. پس از اتمام نسخه دوم، نسخه زیر را شروع کنید:

– زرشک- تخم کاهو از هر کدام ۲۴ گرم- تخم کاسنی نیمکوب به ۱۵ گرم- پوست ریشه رازیانه- پوست کاسنی- پوست ریشه کرفس- پوست بیخ کبر از هر کدام ۹ گرم- سرکه خانگی ۱۵۰ گرم- آب حدود ۲۵۰ گرم

– داروهای خشک را مخلوط و نیمکوب کنید و همه را در مایعات مدت ۲۴ ساعت خیس کنید، سپس بجوشانید تا نیمی بخار شود، هر روز صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری آن را با یک استکان عرق کاسنی میل کنید و اکیدا از غذاهای سرخکرده و چرب و غذای غلیظ و هر نوع سوسیس و کالباس و ساندویچ و پیتزا و چیپس و پفک و امثال آن پرهیز کنید. آش گشنیز و آش تمر هندی و آش ماش و نخود آب و آب انار و آب زرشک در دستور غذایی بیمار قرار گیرد.

نسخه هایی که در درمان هپاتیت ذکر کردیم از ایجاد ورم سخت و سرطانی در کبد پیشگیری میکند.

پس از درمان یرقان بواسطه ضعف کبد به تقویت کبد بپردازید و همینطور برای از بین بردن ویروس غیر فعال که در خون باقی میماند نسخههای زیر را بکار بندید:

۱) هر روز ۱ قاشق چایخوری رب ریوند را با شربت سکنجبین میل کنید.

۱ لیوان آب بجوشانید تا ۱ لیوان

۲) هر روز ۳ بار و هر بار حدود ۲۰ گرم گزنه خشک را در ظرف استیل یا لعابی یا چینی با ۵ بماند، صاف کنید و میل کنید.

۳) هر روز همراه با هر غذا ۱ لیوان شربت سکنجبین و شیره انگور درصورتیکه سرماخوردگی نداشته باشید میل کنید و آنقدر این

روش را ادامه دهید تا ان شاء الله پس از چند ماه آثاری از ویروس هپاتیت در بدن شما نماند و کبد تقویت شود.

در این مرحله مصرف زیره در غذاها، زعفران و گل قند و زنجفیل و آمله پرورده و مربای شقاقل و هلیله زرد و انیسون و آویشن وشربت زرشک و دارچین و هل و میخک برای تقویت کبد مفید هستند مشروط بر آنکه  سردی و گرمی داروها با سردی و گرمی کبد متناسب باشند.

چنانچه کبد سرد است، داروهایی مانند دارچین، فلفل، هل، مصطکی، قدومه، تخم شلغم، عود قماری، زعفران، عسل، آویشن، کاکوتی، خولنجان به تنهایی و چند تا با هم مفید هستند. خوردن نارنج و آب آن برای ضعف کبد مضر است.

نسخه دیگر برای یرقان

– تخم گشنیز- تخم خیار- تخم کاسنی- تخم خرفه

– اجزاء را مساوی بگیرید و هر روز تا ۲ قاشق غذاخوری آن را در ۱ کاسه آب بجوشانید تا نیمی بخار شود، در ۳ نوبت آب آن را میل کنید و بیماری در مرحله حاد فقط لعاب سوپ گشنیز بخورد و از نان و هر غذای دیگر پرهیز کند و در مرحله بعد که بیماری کمتر شد، سوپ گشنیز و غذاهای آب پز میل کند و دارو را اگر لازم شد تا چندین ماه ادامه دهد.

در مراحل غیر بحرانی میتواند از نسخه قبلی استفاده کنید و سپس برای رفع کامل ویروس یرقان به نسخه مربوطه مراجعه نماید.

مصرف مسهل 1های صفرا و در صورت تشخیص وادار کردن بیمار به استفراغ و عرق کردن مفید است. برای برگرداندن رنگ بیمار عرق کردن بسیار مفید است و برای برگرداندن رنگ زرد چشم داروهای عطسهآور بکار رود که نسخه آن را ذکر میکنیم:

– کندش ۱ واحد- تخم گشنیز یک چهارم واحد- گل بنفشه یک چهارم واحد

– داروها را پودر کرده هنگام مصرف باندازه نوک قاشق چایخوری در بینی بکشید و صبر کنید تا عطسه ها شروع شود. هر روز چشم را با آب گشنیز و دم کرده آویشن بشویید.

خون درمانی بوسیله حجامت یا زالو یا فصد در بعضی مراحل لازم است که به تشخیص طبیب گیاهی انجام پذیرد.

آب پنیر (ماء الجبن)

اگر شیر را با یکسوم وزن خودش سرکه یا آبلیمو یا آبغوره مخلوط کنید، آبی که از پنیر حاصل از آن جدا میشود ماء الجبن نام دارد بهترین نوع شیر برای تهیه ماء اجبن شیر بز ارزق یا زاغ چشم است که حد اقل ۴۰ روز از زاییدنش گذشته باشد و برخی از علماء گفتهاند ۳ ماه از زایمان بز گذشته باشد و برخی بیشتر گفته اند بههرحال اگر شیر بز میسر نبود، شیر گوسفند و اگر نبود شیرگاو غیر پاستوریزه استفاده شود. اگر بیم بیماری  تب مالت میرود شیر تازه جوشیده پس از ۲۰ دقیقه جوشیدن در حالت نیم گرم با سرکه خانگی مخلوط شود. این آب برای دفع امراض و اخلاط سوداوی بسیار مفید و اگر با داروهای ضد سودا ترکیب شود تأثیر آن نسبی بیشتر میشود با داروهای صفراوی نیز دافع صفرا بوده و خلط های دیگر را نیز کاهش میدهد. چنانچه افتیمون و شیر را با تمر هندی به میزان مساوی گرفته در ماء الجبن خیسانده و بنوشند در اسهال سوداوی بینظیر است.

با آب افتیمون هم سودا و هم تلخی صفرا را با هم دفع میکند. افتیمون را میتوان با داروهای دیگر خشک کرده و میل کنند که اصطلاحا به آن سفوف گویند. سفوف داروهایی را گویند که خشک کرده روی زبان ریخته و میل کنند.

telegram

همچنین ببینید

درمان یبوست

دوای یبوست از نسخه های طب سنتی

دوای یبوست از نسخه های طب سنتی   پیوست از یک جانشینی و خوردن غذای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *