قالب وردپرس درنا توس
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / درمان اسهال با طب سنتی!!
اسهال خونی
اسهال خونی

درمان اسهال با طب سنتی!!

درمان اسهال با طب سنتی!!

 

ریشه خطمی : ده گرم معادل دو مثقال

ریشه انجبار: ده گرم معادل دو مثقال

بارهنگ: پنج گرم معادل یک مثقال

طرز تهیه و استعمال آن: همه این مواد را با نیم لیتر آب در ظرفی بریزید و روی آتش بگذارید تا بجوش آید بعد ظرف را از روی آتش بردارید و ده دقیقه به حال خود بگذارید تا دم بکشد. بعد آن را صاف کنید و در دو یا سه نوبت با یک مشقال روغن بادام شیرین به کودکی که دچار شکم روش شده است بدهید و یا در یک نوبت تنقیه نمایید.

توضیحی دربارهٔ انجبار:

انجبار در نواحی معتدل گرم در زمین های نمناک در ایران کنار جویبارها می روید.

قسمت دارویی این گیاه ریشه آن است که به کلفتی انگشت که فشرده شده و دو مرتبه روی خود تا شده است وجود دارد. رنگ آن از خارج سیاه و از داخل قرمز است. بور ندارد ولی خاصیت قبض کننده دارد.

ماده مؤثر آن تانن است که جوشانده رقیق آن برای بند آوردن اسهال مصرف می شود. سابقاً در ایران که طبی سنتی معمول بود ریشه انجبار زیاد مصرف می گردید و گاهی آن را از هشترخان روسیه وارد می کردند.

در سیبری روسیه ریشه انجبار را که دارای مقدار زیادی نشاسته است می پزند و به عنوان غذا مصرف می کنند.

جوشانده انجبار خیلی قرمز می باشد و به همین جهت است که وجود تالن آن ثابت میشود. همچنین انجبار دارای نشاسته و اسید گالیک است. دم کرده و خیساندهٔ انجبار را باید با آب نیم گرم ساخت تا نشاسته آن حل نشود، زیرا اگرنشاستهٔ آن حل شود تانن ترکیب غیرمعمولی بوجود می آورد.

برای جلوگیری از اسهال خونی بچه ها

۱- ریشه انجبار: ۵گرم (یک مثقال)

۲- ریشه خطمی: ۵گرم (یک مثقال)

۳- سه پستان: ۵گرم (یک مثقال)

طرز تهیه و مصرف آن: تمام این مواد را در یک فنجان آب جوش بریزید و پانزده دقیقه بگذارید تا دم بکشد پس از آن صاف کنید و به تدریج قاشق قاشق به بچه بخورانید.

مطلب پیشنهادی

درمان یبوست

دوای یبوست از نسخه های طب سنتی

دوای یبوست از نسخه های طب سنتی   پیوست از یک جانشینی و خوردن غذای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *