درمان کم خونی با گیاه اسفناج(Spinacia oleracea)


درمان کم خونی با گیاه اسفناج(Spinacia oleracea)

درمان کم خونی با گیاه اسفناج(Spinacia oleracea)

اسفناج(Spinacia oleracea) 

اسامی عمومی دیگر: اسپناج، اسفاناج، سبانخ.cnjcbhhنامهای علمی دیگر: (.Spinacia oleracea L)نام خانواده: خانوادهٔ اسفناج (Chenopodiaceae).نوع گیاه: بوته.قسمت مورد استفاده: برگ.مواد متشکله موثر: مواد قندی، چربی، املاح معدنی، ویتامینهای A , B. D.K، کلروفیل، لسیتین و سکرتین، ساپونین (به خصوص در ریشه)، پروویتامین و اسیدفولیک.خواص درمانی: برگ تازه را  به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، درمان کم خونی، مقوی معده و روده و لوزالمعده، دافع صفرا، ضد اسکوربوت، رفع کمبود ویتامینها 3 تقويت اعصاب توصیه نموده اند. تخم اسفناج دارای موسیلاژ بوده و به عنوان تب بر و نرم کننده و مادر مصرف دارد. برگ پختهٔ آن را در درمان سرفههای خشک ورفع یبوست، درمان روماتیسم و نقرس تجویز می نمایند.موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: اسفناج را به عنوان پایین آورندهٔ قند خون، درمان ناراحتیهای تنفسی و درد مفاصل، ملین، درمان کمبود ترشحات معده و لوزالمعده و صفرا و درمان کمخونی توصیه نموده اندمقدار و دستور مصرف: مقدار   16-8 روزی سه مرتبه به صورت دم کرده در یک فنجانعوارض جانبی و سمیت: نداردموارد عدم استعمال :ندارد. cjcbhjc

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد