خانه / مطبخ طب سنتی / درمان یبوست با سوپ سویا در طب سنتی
طرز تهیه جوانه سویا
طرز تهیه جوانه سویا

درمان یبوست با سوپ سویا در طب سنتی

درمان یبوست با سوپ سویا در طب سنتی

سوپ سویا 

مواد لازم:

بلغور جوانه سویا یک استکان

برنج نیمه معطر ایرانی یک استکان

سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز) خرد شده  یک کیلو

پیاز داغ به مقدار لازم

ادویه (فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه) به مقدار لازم  

آب ۸ لیوان

طرز تهیه سوپ سویا:

ابتدا بلغور جوانه سویا را با ۸ لیوان آب حرارت داده سپس برنج را اضافه نموده بعد از پختن سبزی خرد شده و پیاز داغ و ادویه رااضافه نموده بعد از نیم ساعت غذا حاضر است.

طرز تهیه جوانه سویا:

روش بدست آوردن سویا کمی مشکل است زیرا هنگام خیس نمودن زود کپک میزند بهترین راه این است که هر ۱۲ ساعت آب سویا را عوض نموده سپس بعد از ۲۶ ساعت در یک سبد ریخته و یا در یک کیسه پلاستیکی بنفش گذاشته تا جوانه بزند سپس خشک نموده و به صورت بلغور درآورده استفاده گردد.

این سوپ برای کسانی که چربی خون آنها بالاست و کسانی که تپش قلب دارند یا افرادی که یبوست دارند مفید میباشد.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *