خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / درمورد اسهال خونی و درمان آن چه میدانید؟؟
اسهال خونی
اسهال خونی

درمورد اسهال خونی و درمان آن چه میدانید؟؟

درمورد اسهال خونی و درمان آن چه میدانید؟؟

 اسهال خونی

اگر دچار اسهال خونی شده اید از خوردن ترنجبین و تا انجا که امکان دارد از خوردن غذا نیز پرهیز کنید. از خوراکی هایی که به درمان این بیماری کمک میکند بیشتر استفاده کنید. مانند: گیلاس، آب لیمو، آب به، آبسیب سرخ، شاه توت، باقلا، لعاب برنج، دوغ غلیظ بی نمک، ماست شیرین و بدون نمک، ماست کیسه انداخته و بدون نمک، تباشیر هندی، شربت انجبار، شربت مورد، پوست انار، گل ارمنی، گلنار فارسی، مازو، بلوط، جفت، قرصں کھربا، فوفل

درمان گیاهی اسهال خونی

  • به عنوان درمان هر روز ۳۰ گرم ریشه  خطمی نیم کوب شده را در یک لیتر آب جوش دم کنید و اب صاف کرده  آن را به مرور بنوشید.
  •  هسته های انگور را نرم بسایید و با عسل مخلوط و به مرور میل فرمایید.
  • هر صبح، ظهر و شب یک قاشق غذاخوری اسفرزه را در نیم لیوان آب جوش بریزید و با نبات شیرین و میل کنید
  • تباشیر و کهربا از هر کدام ۱۰ گرم، گلی ارمنی و گل مختوم از هر کدام ۲۰ گرم همه را نرم بسایید. با آب سیب درختی ترش مخلوط کنید و صبح، ظهر و شب هر بار نیم فنجان میل فرمایید.
  • هر روز خون سیاوشان، ناردانه و انیسون از هر کدام ۵ گرم، بارهنگ ۱۰ گرم همه را نرم بسایید بعد با شربت آب لیمو مخلوط کنید و به مرور میل فرمایید.
  • تخم مورد، خضض، خون سیاوشان، کهربا، فوفل، بلوط و ریشه  مرجان از هر کدام ۱۰ گرم، ریشه  انجبار و گلنار فارسی از هر کدام ۲۰ گرم و گل ارمنی ۳۰ گرم همه را نرم بسایید. صبح، ظهر و شبا هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن راکفلمه کنید.
  • گلنار فارسی، گل ارمنی، شاهدانج، پوست خشخاش، صمغ عربی و سماق همه را به نسبت مساوی مخلوط کنید، صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن راکفلمه کنید.
  • سماق، اقاقیا، صمغ عربی و مازو از هر کدام ۵ گرم، گلنار فارسی ۱۰ گرم همه را نرم بسایید. آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر صبح، ظهر و شب هر بار یک قسمت از آن راکفلمه کنید.
  •  ریشه ی انجبار و کتیرا خوراکی از هر کدام ۵ گرم، گلی ارمنی، صمغ عربی، نشاسته و تخم کاهو از هر کدام ۱۰ گرم همه را نرم بسایید. روزی ۵ مرتبه هر بار یک قاشق از آن راکفلمه کنید.
  •  تخم شب بو ۵ گرم، تخم ترشک، تخم خرفه و تخم کتان از هر کدام ۱۰ گرم همه را بودهید. اسفرزه، تخم مرو، گل ارمنی، تباشیر هندی، صمغ عربی و کهربا از هر کدام ۵ گرم، نشاسته ۱۰ گرم همه را مخلوط و بسیار نرم بسایید. هر صبح، ظهر و شب هر بار یک قاشق از آن را با مقداری شربت مورد مخلوط و میل فرمایید
  • تخم خرفه، اسفرزه، تباشیر، تخم ختمی، تخم مرو، صمغ عربی و تکمه های گل محمدی از هر کدام ۵ گرم، بارهنگ و تخم ترشک، از هر کدام ۱۰ گرم همه را مخلوط کنید و بودهید سپس با ۱۰ گرم گل ارمنی نرم بکوبید. هر صبح، ظهر و شب یک قاشق از آن را همراه با آب بارهنگ یا آب خرفه بخورید.
  • شاهدانج، گلنار، گل ارمنی، سماق، کوکنار و صمغ عربی همه را به نسبت مساوی نرم بکوبیدو صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق از آن راکفلمه کنید.
  • بلوط، خضض، مازو، کهربا، ریشه  مرجان، برگ مورد، خون سیاوشان و تخم مورد از هر کدام ۱۰ گرم، گلنار فارسی و ریشه  انجبار از هر کدام ۲۰ گرم و گل ارمنی ۳۰ گرم همه را مخلوط و نرم بسایید. صبح، ظهر و شب هر بار یک قاشق شربت خوری از آن راکفلمه کنید
  • تخم گشنیز را بودهید، بعد بکوبیدو بخورید.  
telegram

همچنین ببینید

زنجبیل

زنجبیل و خواص مفید آن برای بدن/قسمت اول

زنجبیل  و خواص مفید آن برای بدن   گیاه بسیار مفیدی که مردم خیلی کم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *