روش طبخ غذا به چه صورت است


روش طبخ غذا به چه صورت است

روش طبخ غذا به چه صورت است ؟؟

 روش طبخ نیز در تبدیل مواد غذائی به مواد سمی سهم عمده ای دارد. جهت جلوگیری از سمی شدن مواد در هنگام پخت، بهتر است مواد خوب شسته و پوست گرفته شوند تا مواد شیمیایی، باکتریها و قارچهای موجود در پوست آنها به حداقل کاهش یابند. موم زدن سطح میوه ها و سبزیها شامل سیب، کدو، خیار و غیره باعث القاء بیشتر این مواد شیمیائی میگردد، این موم ها اغلب با شسته شدن از بین نمی روند و تنها راه بر طرف نمودن آنها پوست گرفتن است. برای شستن سبزی ها و کاهو، برگ های روئی را دور بریزید و مابقی برگ های آنرا جداگانه بشوید. با افزودن مقداری سرکه به آب، باکتریهای سطحی موجود را نیز می توان از بین برد غذا را نباید در حرارت بیش از نقطه جوش طبخ نمود. در حرارتهای زیاد مواد غذایی مفید آنها کمتر شده که این امر هضم آنها را نیز مشکل تر میکند. بعلاوه با حرارت بالا ماده غذایی به مواد توکسیک تبدیل میشود. از قهوه ای شدن و از سوختن غذا پرهیز کنید که مواد سوخته و برشته شدید آسمی می باشند. بیشتر آمریکائی ها عادت به مصرف غذاهای تست شده و باربی کیو و یا گریل ( کبابی) شده دارند که این امر باعث پیدایش موتاسیون (جهش ژنتیکی) در ماده غذائی می شود و آنها را به مواد سرطانزا مبدل میسازد. . حرارت بیش از ۳۷۵ درجه در روش های طبخ گوشت و مواد غذائی به طریقه فوق، باعث ایجاد برخی از ترکیبات سم مانند هتروسایکلیک آروماتیک آمین ها می شود، که این مواد بیشترین قدرت سرطان زائی را دارند. حتی میزان کم آن نیز باعث تخریب DNA می شود. هر چه حرارت بالاتر و مدت طبخ طولانی تر شود این مواد بیشتر ایجاد میگردند. . لذا از قسمت های قهوه ای رنگ تا سیاه شده مواد غذایی استفاده ننموده، تست کردن را به حداقل برسانید و سعی کنید غذا را به روش بخار یا با حرارت کم بپزید. غذای نیمه پخته به تمام پخته ارجحیت دارد. پختن غذا علاوه بر تخریب مواد غذائی، هضم آنها را نیز با مشکل مواجه میسازد. در اثر پختن آنزیم های مواد غذایی اغلب غیر فعال می شوند؛ بعلاوه مواد پروتئینی و برخی از ویتامین ها نیز دستخوش تغییر میکردند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد