زخم معده را جدی بگیرید!!


زخم معده را جدی بگیرید!!

زخم معده را جدی بگیرید!!

زخم معده

زخم پپتیک یا اولسر پپتیک (peptic ulcer disease) به معنی نوعی آسیب خوش‌خیم به مخاط و زیرمخاط دستگاه گوارش می‌باشد. معمولاً بین ترشح اسید معده و این آسیب ارتباط وجود دارد ولی امروزه عامل اصلی این زخم‌ها را وجود و تکثیر باکتری هلیکوباکتر پیلوری می‌دانند که از راههای مختلفی از جمله آسیب به لایه محافظ مخاط معده موجب ایجاد زخم معده می‌شود، از این‌رو درمان اصلی یک درمان آنتی بیوتیکی است. احتمال شیوع این بیماری ۶ تا ۱۵ درصد است.بسته به محل آسیب مخاطی ما زخم معده یا دوازدهه را داریم . زخم معده اغلب همراه با زخم دوازدهه است و در مردان سیگاری، میانسال یا مسن، با گروه خونی O و پراسترس بیشتر دیده می‌شود.زخمهای معده با سرعت کمتری از زخم اثنی عشر التیام می‌یابند، بیشتر احتمال بدخیمی دارند و اغلب همراه با التهاب معده ( گاستریت ) هستند.

عوال ایجاد یا تشدید کننده:

عوامل روانی (غم و غصه)، آسیب دیدن مهره ۶   گردنی، عوامل ژنتیکی، چاقی شدید، سرطان، احتقان حاد معده ، انوریسم و پارگی رگ منبسط شده، تند غذاخوردن، زیادهروی در خوردن ، اب و نوشابه (مابین غذا)، ادویه، میوه های هسته دار، شیر این در مزاج های متفاوت فرق می کند)، برگ ترب، مسهل، آسپرین، طولانی، پیاز، سیر، خرما، غذاهای چرب و ثقیل، پیتزا، قارچ، سس ، کالباس، قرص آنتوم، کمبود «کلسیم - ویتامین C»، زیادی B 11

درمان گیاهی زخم معده:

ویتامین های B۱ - U -C - A-B - B کلسیم، روی، کبالت، ولی از بیاکسین (با تجویز پزشک)، تا یک ماه رژیم کباب کمی آبلیموی تازه، پیاده روی (روزی پانزده تاسی دقیقه)، (کلم قرمز خام (۷۵ گرم) + کرفس (۲۵ گرم)» (هر روز)، روزی لیتر کفیر، آب سیرابی و کله پاچه (ناشتا با آبلیموی تازه)، میخ ای را بشویید و با کمک انبردست حرارت دهید تا سرخ شود و در بر فروببرید (بیست بار) و بعد آن شیر را با عسل و یک قرص مخمر میل کنید (هر روز)، رژیم چهارده روزه  شیر بز (زیرا بز علف ها با ریشه می خورد)، مصرف فقط یک نوع غذا سر سفره، جوشانده ریشه خطمی (۲۵) + گل خطمی (۱۰) + گل پنیرک (۱۰) +  برزک سفید (۲۵)» (همگی برحسب گرم) - روزی دو لیوان، شیره  شیرین بیان (۱۰) + زیره  سیاه (۷) +زیره  سبز (۷) + بادیان (۷) + صبر  زرد (۲)+ بذر البنج (۲) + تخم ریحان (۵) + صمغ عربی (۷) (همگی برحسب گرم)» - همه را در آب یا شیر بجوشانید و صاف کنید و پس از هر وعده میل کنید؛ پانزده دقیقه پیش از صرف  غذا  عرق بادیان یا زیره بنوشید  کمی بادیان یا زیره یا تخم شوید را به مدت  یک دقیقه در شیر بجوشانید و صاف کنید و با پودر نبات میل کنید؛ شیر + موز دستور مصرف هفت روز پیاز آب پز، دم کرده  غازیاغی، شیره  شیرین بیان را در اب جوش حل  کنید سپس عسل اضافه کنید و قبل از هر وعده غذا میل کنید؛ پودر شنگ  چمنی در ماست، تنتور سرخس، عسل + شیر، آب کلم خام، گلنار

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد