زردآلو و این همه خواص درمانی 


 زردآلو و این همه خواص درمانی 

 زردآلو و این همه خواص درمانی 

  این میوه مقوی حاوی ویتامین های C ،B ،A و فلزاتی از قبیل آهن، سدیم و نیز قند می باشد. زردالو به سبب دارا بودن ویتامین های گروه Bموجب تعادل دستگاه عصبی بدن می گردد.  این میوه سلول های بدن را جوان و تازه نگه داشته امکان فعالیت و طول عمر بیشتری را فراهم می کند. مصرف زردآلو در کم خونی، اختلالات یا افسردگی های روانی، گرفتگی صدا یا ورم حنجره توصیه می شود.  جوشانده برگ آن جهت دفع انگل های معده و خوردن ۱۰۰ گرم برگ خشکوساییده آن با آب سرد جهت رفع اسهال توصیه میشود. در صورت خونریزی از ناحیه بینی چند قطره از این جوشانده را در بینی بچکانید (پس از مصرف زردالو هرگز آب ننوشید).

خواص درمانی زردآلو:

  • زردآلو دارای طبیعت سرد و تر است که البته نوع شیرین آن خاصیت گرم‌تری دارد. این میوه مقوی و لذیذ سرشار از ویتامین‌های A، C و گروه B است و مواد معدنی مختلفی شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی می باشد.
  • زردآلو به علت دارا بودن ویتامین‌ B برای درمان بیماری‌های عصبی، روحی و روانی، خستگی، بی‌خوابی و فراموشی مفید است. زردآلوی رسیده به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی و روحی ، بی خوابی، خستگی شدید، گیجی، فراموشی و … مفید است.
  • این میوه عطش را از بین می‌برد و دفع کننده صفرا، اسید معده و پاک‌کننده خون و همچنین تنظیم‌کننده فشار خون است.
  • به خاطر وجود آهن در زردآلو، در خون سازی موثر است و مصرفش برای درمان کم خونی نیز توصیه می‌شود.
  • شما می‌توانید التهاب معده‌تان را با خوردن زردآلو کاهش دهید؛ البته توجه داشته باشید که زردآلو میوه‌ای نفخ‌آور است و از طرف دیگر خوردن مغز هسته آن، نفخ‌ را از بین می‌برد؛ پس میوه را همراه با مغز هسته‌اش بخورید.
  • چشم ها و قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند. بتاکاروتن در بدن ، به ویتامین A تبدیل می شود . پس می توان گفت زردآلو منبع غنی ویتامین A است که در حفظ بینایی چشم موثر است و بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی جلوی تخریب سلول ها توسط رادیکال های آزاد را می گیرد.
  • زردآلوهایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند. مواد غذایی حاوی بتاکاروتن باعث کاهش خطر بروز بیماری های قلبی، سکته ، آب مروارید و بعضی سرطان ها می شوند.
  • زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک ، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است.
  • تصفیه کننده خون است.
  • عروق را باز می کند.
  • بوی بد دهان را رفع می کند.
  • تب بر است
  • ضد نرمی استخوان است .
  • برای قلیایی کردن بدن مفید است.
  • زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است. مطالعات نشان می دهد مصرف فیبرهای محلول باعث حفظ قند خون در مقدار طبیعی و کاهش کلسترول خون می شود. فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری های روده ای جلوگیری می کند.
  • زردآلو یکی از میوه‌های خوبی است که ورزشکاران بعد از ورزش می‌توانند بخورند. به شرط آنکه بعد از خوردن، آب ننوشند. در زمستان می‌توانند از برگه زردآلو استفاده کنند و در تابستان اگر می خواهند همراه آب باشد از برگه زردآلو خیسانده در آب استفاده شود.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد