سفید شدن موها را  با طب سنتی متوقف کنید …..؟؟


سفید شدن موها را  با طب سنتی متوقف کنید …..؟؟

سفید شدن موها را  با طب سنتی متوقف کنید .....؟؟

 برای کار طبیعی غدد و نیز جلوگیری از سفید شدن موها بهترین غذاها مواد حاوی اسید پارامینوبزوئیک می باشند که عبارتند از:۱- جگر۲- سبوس برنج۳- مخمر آبجو۴- ملاسی سیاهیکی دیگر از عوامل سفید شدن موها کمبود ویتامین B میباشد. برنج از دو قسمتتشکیل شده؛ قسمت خارجی آن که «چلتوک» نامیده می شود و قسمت داخلی آن مواد شاسته ای است. قسمت خارجی حاوی ویتامین B فراوان است اما قسمت داخلی نه تنها  و یتامین B ندارد بلکه حاوی ماده ای است که ویتامین B را رسوب می دهد و به همین علت کسا نی که برنج سفید را به تنهایی مصرف می کنند به بیماری «بری بری» مبتلا می شوند. یکی از دلایلی که موجب می شود چینی ها دیرتر پیر شده از ریزش مو و سفید شدن آن در امان بما نند استفاده از برنج همراه با چلتوک آن می باشد. نان جو نیز از سفید شدن مو جلوگیری کرده یبوست مزاج را نیز رفع می کند. ماست، جوانه گندم، ملاس سیاه و مخمر آبجو جزء غذاهای معجزه گر می باشند که بدن را تقویت کرده از ریزش مو جلوگیری به عمل می آورند. روغن کنجد نیز از ریزش مو و سفید شدن آن جلوگیری می کند. مغز گردو را ساییده و موها را با آن ماساژ دهید. این کار از سفید شدن مو جلوگیری می کند. جوشانده چلتوک گندم، برنج، جو و ارزن از ریزش مو و سفید شدن آن جلوگیری می کند.برای سیاه شدن موی سر هیچ غذا و دارویی از نظر فایده و سرعت اثر به پای چلتوک برنج رسد. بدین منظور روزانه نیم سیر پوست چلتوک را با گرد لیمو عمانی دم کرده میل نمایید. 

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد