سوپ جو
سوپ جو

سوپ جو

سوپ جو

مواد لازم 

 جو پوست کنده یا پرک شده1 پیمانه 

گشنیز و جعفری پاک شده  ۲۰۰ گرم

 هویج فرنگی متوسط 100 گرم 

قارچ خلال  شده 100 گرم

 پونه کوهى ۱ قاشق مرباخوری

ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین زنجبیل)  به مقدار لازم

روغن زیتون یا روغن مایع ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

  آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند جوش خوردن، قارچ رنده یا خلال شده را به همراه گشنیز و جعفری خرد شده، پونه ی کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویهجات به آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور هم بزنید. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتول و آب لیموترش تازه میل کنید. این سوپ را به عنوان یک وعده  غذا میتوان مصرف کرد.

 این مقدار سوپ برای ۵ تا ۹ نفر کافی است.

telegram

همچنین ببینید

روح

روح چیست؟ / قسمت اول

روح چیست ؟ روح از نظر لغت به معنی نفس است، بعضی معتقدند روح و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *