قالب وردپرس درنا توس
سوپ مارچوبهسوپ مارچوبه

سوپ مارچوبه

سوپ مارچوبه

مواد لازم

مواذ لازم برای تهیه «سوپ مارچوبه» به شرح زیر است:

مار چوبه 8 تا 10 شاخه

جو پوست کنده 1 پیمانه

گندم با پوست نصف پیمانه

سبزیجات پاک شده (تره جعفری، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر) ۲۰۰ گرم 

روغن زیتون 6 تا ۸ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط 1 عدد 

آب لیموترش تازه . به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه

گندم و جو را که از شب قبل خیس کرده اید به همراه چند لیوان روی  حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج خلال شدهرا به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. در انتها، مارچوبه را به اندازه های ۲سانتیمتری خرد کرده ور به همراه سبزی خرد شده ، نمک، فلفل و  سایر ادویه جات به سوپ افزوده و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون و آب لیموترشتازه میل کنید

این مقدار سوپ برای ۵ تا ۹ نفر کافی است.

مطلب پیشنهادی

ام اس

چگونگی حفظ انرژی در طول روز برای بیماران مبتلا به ام اس 

چگونگی حفظ انرژی در طول روز برای بیماران مبتلا به ام اس    انرژی خود …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *