سیب زمینی و یک دنیا خاصیت/ قسمت سوم


سیب زمینی  و یک دنیا خاصیت/ قسمت سوم

چرا سیب زمینی آب پز اگر بماند خطرناک می شود

برای معالجهٔ آماس پلک چشمان باید سیب زمینی خام را رنده کرده و در گاز (پارچه مخصوص پانسمان) بگذارند و مدت پانزدهٔ دقیقه روی چشمان در حالی که آنها را بسته اید جادهید و این معالجه را هر روز درمدت دو یا سه ساعت در هفته تکرار کنید.ضماد سیب زمینی خام رنده کرده مرهمی عالی برای ورم و ترک  خوردگیهایی است که در اثر سرماخوردگی پیدا می شود. اگر سیب زمینی خام را رنده کنید و با روغن زیتون مخلوط کنید برای زخم هایی که در اثر خواب سوختگی پیدا می شود کورک و دمل های چرکی، سوداهای شدید، اولسرهای ساق پاها که در اثر کمبود ویتامین بواسیر و ورم مفاصل دردناک ضمادی را تشکیل می دهد که بخوبی آن را است معالجه می کند.درد سوختگی را فوراً میتوانید با آهسته مالیدن یک سیب زمینی خام باید پا که دو نیمه شده است ساکت و آرام کنید. برای اینکه دستهای سفید و نرمی داشته باشید مقداری پوره سیب زمینی درست کنید و کمی شیر و چند قطره گلاب به آن اضافه کنید دستان خود را مثل اینکه در دستکش فرو می برید در آن فرو برده و مالش  دهید وقتی سیبزمینی ها زیاد بماند و کهنه شود پوره ای که از آن درست  می شود چندان اشتهاآور و خوش طعم نیست، ولی برای اینکه طعم و مزه برای ن را بهتر کنید وقتی میخواهید آن را بکشید یک سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند و آن را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و آن را در بشقاب اینک بکشید. سیب زمینی پخته در آب را اگر یک یا دو روز نگه دارند دارای یکروبی به نام سیلوس پروتوس ی شود که میتواند سبب مرگ شود. اگر به علت غفلت، آشی را که پخته اید دو دفعه نمک ریخته اید و شور  شده است چند دانه سیب زمینی را قطعه قطعه کنید و در آن بیندازید نمکهای زیادی را به خود جذب خواهد کرد. جوشانده برگ و گل سیب زمینی به مقدار سی گرم در یک لیتر آب نوشابه ای به وجود میآورد که به مقدار اندکی دارای مواد مخدر و خواب آور است و این جوشانده را به اشخاصی که مبتلا به نورالژی، رماتیسم، اسهال، تشنج و حمله اعصاب شده اند تجویز می کنند. همین جوشانده را اگر با عسل شیرین کنند. در عفونت های ریوی مفید است. ممکن است داخل ظرف های لعابی بترکد و خرده های آن با غذا به داخل معده برود و تولید اولسر کند. اگر شما چنین خرده هایی بلعیده اید باید پوره سیب زمینی بخورید تا دور آن خرده های بریده ظرف لعابی را فراگرفته و براحتی و آسانی آن را به خارج دفع کند. اگر بچهٔ شما سوزن و یا سنجاق و یا میخ و یا تکمه ای را بلعیده است بدون اینکه دست و پای خود را گم کنید به او پورهٔ سیب زمینی بخورانید تا دور آن جسم را در معده و روده گرفته و براحتی آن را خارج کند.

سیب زمینی در خانه داری

برای به دست آوردن چسب و سریشم سیب زمینی، چهار یا پنج عدد سیب زمینی رنده شده را یک لیتر آب مدت نیم ساعت بجوشانید و برای اینکه اطمینان به حفظ و نگهداری آن پیدا کنید چند گرد زاج سفید کوبیده را به آن اضافه کنید؛ برای اینکه رسوب آهکی را که در ظرف پیدا شده  است از بین ببرید پوست های سیب زمینی را با آب در آن بریزید و مدت زیادی روی آتش بگذارید تا بپزد، بدین ترتیب رسوب آهکی ان به کلی  رفع  خواهد شد. برای پاک کردن یک بطری باید یک سیب زمینی را تکه تکه کرده دو برابر حجم آن آب و یک قاشق نمک در آن بریزید و آن را بشدت تکاندهید تا اینکه لکه ها و خال های آن بکلی پاک گردد و سپس باید بطری را با  اب بشویید برای پاک کردن شیشه و لیوان باید قطعات گرد سیب زمینی را به آن مالید تا کثیف شود و آن را عوض کرد و دوباره مالید تا به کلی پاک گردد و سپس با آب آن را شست و براق کرد. برای پاک کردن قابلمهٔ خوراک پزی که روغن در آن سوخته است نبات سیب زمینیهای آردی را باید در آن پخته و له کرده و محکم به بدنه را دیوارهای آن آپ سیب زمینی پخته که پوست کنده باشد آلات نقرهای را بخوبی پاک می کند و خالهای زردی را که روی آن میزند از بین میبرد. برای اینکه مبلی را جابه جا کنید باید در زیر پایه های ان پوست سیب برای جلا دادن به رنگ های قالی دو سیب زمینی را رنده کنید و آب گرم روی آن بریزید و دو ساعت بگذارید دم بکشد بعد آن را صاف کنید و با دقت آن را به قالی بمالید، اگر قبلا با جاروی برقی گرد و خاک آن را  بگیرد بهتر خواهد بود برای پاک کردن تیغهٔ چاقو یا کارد یک سیب زمینی را به دو قسمت  بکنید و در گرد نرم آجر کوبیده بزنید و به روی تیغهٔ چاقو یا کارد بمالید.سیب زمینی  و یک دنیا خاصیت/ قسمت اولسیب زمینی  و یک دنیا خاصیت/ قسمت دوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد