شربت آلو
شربت آلو

شربت آلو

       شربت آلو

 روش تهیه شربت آلو:

 خیس کردهٔ آلو که برای لینت مزاج و کاهش حرارت مزاج و تب های صفراوی و سردرد مفید است.

آلوی بخارایی ۲۰ دانه، عناب ۱۰ دانه، تمرهندی عاری از دانه و الیاف و پوست ۴۰ گرم، همه را شب در مقداری آب در حد یک بار استفاده از آن بخیسانند و صبح صاف نموده و ۴۰ گرم شربت بنفشه در آن داخل کرده میل کنند

telegram

همچنین ببینید

چوپلمه اروپایی

چوپلمه اروپایی,گیاهی علفی با ریزوم ضخیم و سیاهرنگ

چوپلمه اروپایی,گیاهی علفی با ریزوم ضخیم و سیاهرنگ   دوران گل دهی: اردیبهشت و خرداد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *