شربت آلو
شربت آلو

شربت آلو

       شربت آلو

 روش تهیه شربت آلو:

 خیس کردهٔ آلو که برای لینت مزاج و کاهش حرارت مزاج و تب های صفراوی و سردرد مفید است.

آلوی بخارایی ۲۰ دانه، عناب ۱۰ دانه، تمرهندی عاری از دانه و الیاف و پوست ۴۰ گرم، همه را شب در مقداری آب در حد یک بار استفاده از آن بخیسانند و صبح صاف نموده و ۴۰ گرم شربت بنفشه در آن داخل کرده میل کنند

telegram

همچنین ببینید

گل همیشه بهار

خواص جادویی گل همیشه بهار در طب سنتی

خواص جادویی گل همیشه بهار در طب سنتی   گل همیشه بهار(POT MARIGOLD (Calendula officinalis …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *