شربت آلو
شربت آلو

شربت آلو

       شربت آلو

 روش تهیه شربت آلو:

 خیس کردهٔ آلو که برای لینت مزاج و کاهش حرارت مزاج و تب های صفراوی و سردرد مفید است.

آلوی بخارایی ۲۰ دانه، عناب ۱۰ دانه، تمرهندی عاری از دانه و الیاف و پوست ۴۰ گرم، همه را شب در مقداری آب در حد یک بار استفاده از آن بخیسانند و صبح صاف نموده و ۴۰ گرم شربت بنفشه در آن داخل کرده میل کنند

telegram

همچنین ببینید

راسن

درمان سرما خوردگی با گیاه راسن…

درمان سرما خوردگی با گیاه راسن…   این گیاه و ریشه آن برای درمان بسیاری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *