قالب وردپرس درنا توس
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / شکر و عفونت در زنان یائسه
یائسگی
یائسگی

شکر و عفونت در زنان یائسه

شکر و عفونت در زنان یائسه

بعد از یائسگی، محیط داخلی مهبل از PH اسیدی به قلیایی تغییر می یابد. اگر استروژن یا آنتی بیوتیک مصرف می کنید یا از شکر فراوان و غذاهای کارخانه ای و صنعتی استفاده می کنید، این تغییر ممکن است بیشتر مشخص شود، زیرا لبه های خارجی مهبل کوچکتر می شود و محافظت کمتری از مهبل، مجرای پیشاب و مثانه میکند، در نتیجه عفونت به سادگی پیش می آ ید و به سرعت گسترش مییابد. مجرای پیشاب زن از مرد کوتاهتر است و آمادگی بیشتری برای آلودگی عفونی دارد. نوشیدن آب فراوان باکتریها را از مجرای پیشاب دفع میکند

مصرف شکر و کربوهیدراتهای تصفیه شده را قطع کنید، زیرا قدرت دفاعی بدن را کاهش میدهد. مطمئن شوید غذاهای شما پر از ویتامین C-B-A و مادهٔ معدنی روی میباشد.

 آیا می دانید ! 

86در صد از زنان میانسال ایرانی از مشکلات ادراری رنج می برند ( بی اختیاری ، سوزش و تکرر ادرار ) که در برخی دختران  جوان نیز شایع است در آمریکا بیش از 13 میلیون نفر از بی اختیاری ادرار رنج می برند و زنان دو برابر مردان بی اختیاری ادرار دارند

 

 

مطلب پیشنهادی

عوارض داروهای ام اس

عوارض جانبی داروی بیماران ام اس 

عوارض جانبی داروی بیماران ام اس    مبتلایان به ام اس اغلب داروهای مختلفی مصرف …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *