شیر جوشیده شده و خنک بهتر از سایر نوشابه ها انسان را سرحال نگاه می دارد..!!


شیر جوشیده شده و خنک بهتر از سایر نوشابه ها انسان را سرحال نگاه می دارد..!!

 شیر جوشیده شده و خنک بهتر از سایر نوشابه ها انسان را سرحال نگاه می دارد..!!

 البته میدانید که هرکس بیش از ۲۰۰ قطعه استخوان در بدن دارد اما مسلماً همین حالا که مشغول خواندن این سطور هستید میدانید که استخوان ها در حال تغییر و ترمیم هستند البته بتدریج، تا می توانند هیکل شخصی را سالم و مستقیم نگاه دارند تا بدن بتواند بکلیه کارهای سخت و شاق خود برسد. اما تغییر و ترمیم کلیه این استخوانها وقت لازم دارد، چه وقت؟ قریب ۱۰ سال وقت لازم دارد تا هر تکه استخوانی بتواند تغییر کند و سالم پابرجا بماند تا بتواند بخوبی انجام وظیفه کند تا بتواند کاملاً سالم بماند، البته سالم و بهداشتی، این استخوان برای اینکه سالم و پابرجا بماند و بخوبی تغییر و تبدیل کند به چه چیزی نیازمند است؟ به کلسیم، این کلسیم از کجا بدست می آید؟ از کلسیم موجود در منابع غذائی مصرف شده، برای اطمینان بیشتر باید دانست که نیم لیتر شیر اگر در شبانه روز مصرف شود تمام کلسیمی را که یک نفر شخصی بالغ لازم دارد تأمین می نماید بنابراین هر دفعه ای که یک لیوان شیر جوشیده خنک را میل می کنید بخاطر داشته باشید که تا چه اندازه بیش از نوشیدن هر مایع یا نوشابه های دیگری سالمتر و بانشاط تر می شوید و در ضمن رفع عطش شما هم خواهد شد. مسلما اگر آن شیر قبلا جوشیده و خنک شده باشد و اگر هم بسهولت بدست اید؟۱- منظور از شیر با ویتامین D چیست ؟ و ویتامین D چگونه به شیر اضافه می‌شود ؟ ویتامین D به عنوان یکی از ریز مغذیهای ضروری برای بدن شناخته شده است که متاسفانه شیر و فرآورده های لبنی به لحاظ میزان ویتامین D فقیر بوده و لذا جهت جبران این کمبود ویتامین D به صورت یک پودر استاندارد شده و به میزان محاسبه شده ( حدود ۲۵% نیاز روزانه به ویتامین D در ازای هر لیوان شیر معمولی ) به شیر اضافه می‌گردد . به عبارت دیگر شیر با ویتامین D ، شیری است که به میزان مشخص و معمولی از ویتامین D بر اساس نیاز روزانه تصویب شده ( RDA ) غنی شده باشد .۲- شیر با ویتامین D را بیشتر چه افرادی باید مصرف کنند ؟ با توجه به نقش مهم ویتامین D در واکنشهای بیو شیمیایی بدن میتوان گفت که مهمترین گروههایی که به لحاظ شرایط سنی و نیز محیطی باید به این محصول دسترسی داشته باشند ، عبارتند از : افراد در سنین رشد ، افراد مسن ، خانم های باردار و نیز افرادیکه بنحوی از تابش مستقیم نور خورشید و یا منابع غذایی دریایی محروم هستند .۳- آیا شیر با ویتامین D دارای طعم خاصی است ؟ افزودن ویتامین D به شیر ، طعم مشخصی را در آن ایجاد نمی‌کند ، ولی در صورت مقایسه با شیر معمولی کمی حالت تازگی و غنی شدگی خوشایند در شیر غنی شده با ویتامین D احساس می‌شود .۴- منظور از شیر تازه چیست ؟ شیرتازه به شیری اطلاق می شود که حاصل دوشیدن طبیعی گاو بوده و پس از انجام فرآیندهای سالم‌سازی و استانداردکردن در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرد . ۵- منظور از شیر بازساخته چیست ؟ شیری است که از ترکیب شیر خشک، چربی شیر و آب آشامیدنی حاصل میشود و عمدتاً در مناطقی که دسترسی به شیر تازه مقدور نباشد، قابل عرضه و مصرف خواهد بود .۶- چرا شیر سفید است؟ شیر حاوی کازئین است. این ماده که پروتئین شیر محسوب میگردد سر شار از کلسیم است که سفید میباشد همچنین خامه شیر دارای مقادیری چربی است که آن هم سفید میباشد . وجود این ماده باعث رنگ سفید شیر میشود . شیر کم چرب یا بدون چربی، دارای خامه کمتری است و ممکن است سفیدی آن، کمتر به نظر برسد. مولکولهایی که کازئین خامه را میسازند ، نور را منعکس میکنند و باعث سفیدی شیر میشوند .۷- آیا میتوان شیر را منجمد کرد؟ شیر را میتوان منجمد کرد و سپس یخ آن را در یخچال یا آب سرد باز کرد ، ولی این عمل توصیه نمیشود زیرا بر کیفیت شیر تأثیر میگذارد . پروتئین شیر ناپایدار است و ذره ها ممکن است بصورت شناور پدیدار شوند . راه حل بهتر این است که شیر برای مصرف کوتاه خریداری شود .

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد