خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه انواع سالاد در طب سنتی
انواع سالاد در طب سنتی
انواع سالاد در طب سنتی

طرز تهیه انواع سالاد در طب سنتی

طرز تهیه انواع سالاد در طب سنتی

سالاد زمستانی

مواد لازم برای ۲ نفر:

۲ مشت کاهوی فرنگی

چند تکهٔ کوچک لبو

۱ عدد سیب تکه تکه شده

۱ عدد کاسنی فرنگی

طرز تهیه:

با خوش سلیقه گی مواد مختلف این سالاد را مخلوط کنید و کمی سس سرکهٔ مخصوص بزنید. (هر پرس ۵۵ کالری)

سالاد لوبیاسبز

مواد لازم برای ۲ نفر:

۴۰۰ گرم لوبیاسبز

۱ عدد تخم مرغ سفت له شده

۱ عدد پیاز خردشده

۱ قاشق سی سرکهٔ مخصوص

۲ عدد خیارشور

طرز تهیه:

هنگامی که لوبیاها پخته و سرد شدند، آنها را با پیاز خردشده، تخم مرغ له شده و سی سرکه مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. با خیارشورها روی آن را تزیین کنید و تازه میل کنید.

(هر پرس ۷۰ کالری)

سالاد فرانس گمتوآز

مواد لازم برای ۲ نفر:

۱ فنجان کلم رنده شده

۵۰ گرم پنیر سفید رژیمی

۵۰ گرم ژامبون خردشده

چند سر کوچک گل کلم خام

۲ قاشق شیر بی چربی

۳۰ گرم پنیر گرویر برش شده

طرز تهیه:

پنیر سفید را با شیر به شدت بزنید، بعد مواد متشکلهٔ دیگر را به خوبی در آن مخلوط کنید و آنها را در یک ظرف گود بریزید. سپس آن را واژگون کنید، تا شکل یک گنبد را به خود بگیرد. با پنیر گرویر نوک آن را تزیین کنید، پودر فلفل قرمز به آن بزنید و با سرهای گل کلمهای خام آن را سوراخ کنید. چند قاشق سس سرکهٔ مخصوص به آن اضافه کند.

(هر پرس ۱۵۰ کالری)

سالاد خرچنگ دریایی

مواد لازم برای ۲ نفر:

۶ عدد خرچنگ

۱ فنجان پنیر سفید رژیمی

۱ شاخه کرفس

۱ فنجان هویج رنده شده

طرز تهیه:

پنیر سفید را با یک چنگال بزنید تا از نظر حجمی کم شود، بعد با کرفس بریده شده به تکه های کوچک مخلوط کنید. خرچنگها را روی آن بگذارید، سپس مخلوط را با هویج ها بپوشانید. ۲ قاشق مرباخوری سبس کچاپ (کم کالری) بمالید. (هر پرس ۱۲۰ کالری)

telegram

همچنین ببینید

پیش غذاها و سالادها

پیش غذاها و سالادها چیست و چگونه تهیه می شود..؟

پیش غذاها و سالادها چیست و چگونه تهیه می شود..؟ پیش غذاها و سالادها  هر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *