طرز تهیه حلیم بادمجان در طب سنتی


طرز تهیه حلیم بادمجان در طب سنتی

طرز تهیه حلیم بادمجان در طب سنتی

حلیم بادمجان

موادّ لازم: موادّ لازم برای تهیه  «حلیم بادمجان» به شرح زیر است: گوشت سرسینه  گوسفند ۵۰۰ گرمبادمجان رسیده  قلمی  ۲ کیلوگرملوبیا سفید 500 گرمنعناع خشک 3 قاشق غذا خوریروغن مایع 4 تا 5قاشق غذا خوریکشک محلی ساییده 1 کیلو گرمسیر 3حبههل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل و فلفل  مجموعا ۲ قاشق مرباخوریپیاز متوسط 2عدد

طرز تهیه حلیم بادمجان :

 ابتدا گوشت را شسته و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود. پس از آن، گوشت را با چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب ریخته، و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس کف آن را گرفته و ۱ عدد پیاز خلال شده و مقداری ازادویه جات را به گوشت بیفزایید و صبر می کنید تا به آرامی بپزد. حال بادمجان ها  را نیز شسته و پوست بکنید و آنها را از طول به ضخامت ۲ سانتیمتر خرد کرده ، به مدت ۲۰ دقیقه در  آب نمک  قرار دهید  و بعد از اب نمک خارج کرده و شسته و به همراه ۲ تا ۳ لیوان اب، در ماهیتا به قرار داده و به همراه پیاز خلالشده و ۲ حبه  سیر ریز خرد شده و مقداری ادویهجات و ۲ قاشق مرباخوری نعناع خشک  به بادمجان ها بیفزایید. در آخر، روغن را به آن اضافه کنید و صبرنمایید تا پخته و اماده شود اکنون لوبیا را پاک کرده و بشویید وان را  همراه با چند لیوان آب و باقیمانده ادویهجات به لوبیا بیفزایید و روی اجاق بگذارید وصبر کنید تا آنها نیز پخته و آماده شود و آب آن تمام گردد. بعد از پختن گوشت و بادمجان و لوبیا، همه را با هم مخلوط کرده و به آرامی با گوشت کوب بکوبید تا حلیم یک نواخت شود. بهتر است گوشت بعد از پختن، هنوز مقداری آب داشته باشد تا حلیم خوشمزهتر شود. آنگاه غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و مقداری از کشکی را که قبلاً آماده کرده اید روی آن ریخته و هم بزنید و میل کنید. حلیم بادمجان غذای بسیار خوشمزه و لذیذی است. در صورت تمایل، میتوانید ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به بشقاب خود اضافه کنید. برای اماده کردن کشک، انها را در مخلوط کن ریخته و ۱ حبه  سیر و ۱ قاشق مرباخوری نعناع خشک نیز به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه آنها را مخلوط کنید؛ کشک بدین طریق آماده میگردد. این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد