طرز تهیه حلیم گندم با گوشت در طب سنتی


طرز تهیه حلیم گندم با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت در طب سنتی

حلیم گندم با گوشت

مواد لازم: مواد لازم برای تهیه  «حلیم گندم با گوشت» به شرح زیر است: گندم با پوست600گرمگوشت سرسینه  گوسفند ۵۰۰ گرم  پیاز متوسط1 عددروغن مایع 4 تا 5 قاشقعسل چند قاشق غذا خور یدارچین ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل3  قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت:

ابتدا گوشت را بدون آن که خرد کنید، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را به همراه چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید، بعد از جوشیدن، کف آن را بگیرید و پیاز خلال شده و کمی دارچین به آن بیفزایید و صبر کنید تا بپزد و آماده شود. سپس گندم را نیز بشویید و همراه با چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب دیگر ریخته و روی اجاق قرار دهید تا به مرور بجوشد و بپزد و آب آن تمام شود. بعد از خنک شدن،گندم را چرخ کنید و به آب گوشت بیفزایید و گوشت ها را نیز ریش ریش کرده وبه حلیم اضافه کنید و مرتب هم بزنید و اجازه دهید به آرامی پخته شود و حلیم دل خواهتان آماده گردد. آنگاه حلیم را در یک ظرف مناسب کشیده و مقداری روغن به آن اضافه کرده و به جای شکر، کمی عسل در آن بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، مقداری دارچین و پودر نارگیل روی حلیم بریزید و نوش جان کنید  این مقدار غذا برای ۱ تا ۸ نفر کافی است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد