خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خوراک لوبیا در طب سنتی
خوراك لوبیا
خوراك لوبیا

طرز تهیه خوراک لوبیا در طب سنتی

طرز تهیه خوراک لوبیا در طب سنتی

خوراک لوبیا

مواد لازم برای ۴ نفر:

لوبیا ۳ فنجان

پاچه گوسفند 4عدد و یا یک عدد پاچه گوساله

پیاز یک عدد

رو غن یک فنجان

سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری

ادویه (فلفل – زنجبیل – دارچین) یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه: ابتدا پاچه گوسفند را خوب پخته و لوبیا را در ظرف دیگری پخته و پاچه گوسفند اضافه نموده بعد از نیم ساعت ۲ قاشق سرکه سیب را به آن اضافه نموده بعد از نیم ساعت غذا آماده است.

سرکه سیب باعث می شود که کلسیم استخوان وارد آب گردد. این غذا بسیار مقوی است و به عنوان صبحانه یا ناهار استفاده شود.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *