خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی
خوراک نرگسی با گوشت
خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

خوراک نرگسی با گوشت

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه «خوراک نرگسی با گوشت» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم

اسفناج ۱/۵ کیلوگرم

پیاز متوسط عدد

روغن 2 تا  ۳ قاشق سوپخوری

هل، دارچین، زنجبیلی و زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت:

گوشت را خوب بشویید و همراه با مقداری آب، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس کف گوشت را گرفته و پیاز خلال شده و مقداری از ادویهجات را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا پخته و آماده شود، به طوری که آب آن تمام شود. اکنون اسفناج را بخارپز کرده و بعد از تمام شدن آب، آن را به گوشت بیفزایید و کمی صبر کنید تا کاملاً جا افتاده و حاضر شود.

این مقدار غذا برای4 تا ۵ نفر کافی است.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *