قالب وردپرس درنا توس
خانه / مطبخ طب سنتی / طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی
خوراک نرگسی با گوشت
خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

خوراک نرگسی با گوشت

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه «خوراک نرگسی با گوشت» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرم

اسفناج ۱/۵ کیلوگرم

پیاز متوسط عدد

روغن 2 تا  ۳ قاشق سوپخوری

هل، دارچین، زنجبیلی و زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت:

گوشت را خوب بشویید و همراه با مقداری آب، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، سپس کف گوشت را گرفته و پیاز خلال شده و مقداری از ادویهجات را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا پخته و آماده شود، به طوری که آب آن تمام شود. اکنون اسفناج را بخارپز کرده و بعد از تمام شدن آب، آن را به گوشت بیفزایید و کمی صبر کنید تا کاملاً جا افتاده و حاضر شود.

این مقدار غذا برای4 تا ۵ نفر کافی است.

مطلب پیشنهادی

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *