طرز تهیه خورش فسنجان در طب سنتی


طرز تهیه خورش فسنجان در طب سنتی

طرز تهیه خورش فسنجان در طب سنتی

خورش فسنجان

مواد لازم: مواد لازم برای تهیه  «خورش فسنجان» به شرح زیر است:گوشت خورشتی گوسفندی ۷۰۰   گرم قلم گوسفند 1عدد پیاز متوسط ۱ عدد مغز گردوی خوب و سالم ۳۰۰ گرمرب انار ترش 3 تا 4قاشق غذا خوری شیره انگور (در صورت تمایل) 3 تا 4قاشق غذا خوری هل، دارچین، زردچوبه و زعفران ۲ قاشق مرباخوری نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش فسنجان:

گوشت گوسفند یا بوقلمون را پاک کرده و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس قلم را از وسط نصف کرده و همراه با چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد کف گوشت را گرفته و پیاز خلال شده را همراه با کمی ادویه به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخته شدن گوشت، گردو را نیزپاک کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب ولرم بگذارید تا مواد آلرژی زای آن نیز خارج شود، سپس آن را چرخ کرده و با بقیه  ادویهجات و رب انار به غذا بیفزایید و صبر کنید تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد و روغن گردو نیز روی سطح خورش بیاید. در این حال، عطر غذا در فضای آشپزخانه پیچیده و اشتها را تحریک خواهد کرد. این غذا به دو صورت مورد استفاده قرار میگیرد: ۱ - به صورت ترش ۲- به صورت شیرین. در صورت اخیر، میتوانید در بشقاب خود به مقدار دل خواه، شیره  انگور اضافه کنید. توجه: برای تهیه خورش فسنجان، به جای گوشت مرغ، میتوانید هم از گوشت گوسفند استفاده کنید و هم از گوشت بوقلمون. این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد