طرز تهیه خورش لوبیا سبز در طب سنتی


طرز تهیه خورش لوبیا سبز در طب سنتی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز در طب سنتی

خورش لوبیا سبز

مواد لازم: مواد لازم برای تهیه  «خورش لوبیا سبز» به شرح زیر است:گوشت خورشتی گوسفندی ۵۰۰ گرمقلم گوسفند ۱ عددلوبیا سبز 400 گرممغز لیمو عمانی 4 قاشق غذا خور یلپه 200 گرمسیر 2حبهپیاز 1عددگوجه فرنگی 500 گرمهل  و دارچین  و زرد چوبه و زعفران و زنجبیل مجموعا 2 قاشق مربا خورینمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش لوبیا سبز:

ابتدا گوشت را پاک کرده و خرد کنید و بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس قلم را از وسط نصف کرده همراه با گوشت و چندلیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. به محض جوشیدن، کف آن را گرفته و پیاز خلال شده و مقداری از ادویهجات را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به آرامی بپزد. پس از آن، لپه را با آب گرم شسته و نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، آن را به گوشت بیفزایید. اکنون لوبیا سبز را پاک کرده و به اندازه های ۳ تا 4 سانتیمتر خرد کنید و بعد از شستن، همراه با ۲ لیوان آب، در ظرف جداگانه ای ریخته و روی اجاق قرار دهید تا پخته و آب آن کشیده شود، سپس با بقیه ادویهجات و مغز لیمو عمانی به گوشت اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی را شسته و همراه با نمک و سیر در مخلوط کن ریخته و آن را مخلوط کنید و به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد و آماده شود. این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد